Land Cruıser Uygun Bir Seçim mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan csurgeon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,673

csurgeon

Yeni Üye
selam arkadaşlar. aranıza yeni katılmanın sevinci içindeyim.yakında doğu anadoluda bir ilde çalışma durumum var. yolların durumu orada malum. hep bir land cruıser istemişimdir. bebek de olacak. ufaklık tam güvende olsun.sarsılmasın canımın içi. çalışacağım yerlerde "arazi "den başka birşey yok. neyse fazla uzatmadan bazı sorularım olacak cevaplayan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler

-land cruıser vx 100 istiyorum ama vergi olayı yok mu? canımı sıkıyor.hangi model beni kurtarır? sonuçta orada 4-5 sene kalacağım. sorunsuz şekilde güvenle kullanayım yeter.sonra zaten bırakamayacağım için daha yeni bir şey almak gerekir diye umuyorum.

-lpg taktıracaz o farz. aracın performansını nasıl etkiliyor.v8 motorda lpg nasıl birşey ve ortalama ne kadara mal olur.dizel alsam nasıl olur.doğuda dizel biraz sıkıntılı. arkadaşların araçları çoğu kez çalışmıyor. bunlarda bu durum nasıl.cahilliğime verin.sonuçta bu tür araçların tam cahiliyim.ama çabuk öğrenirim

- toyota olarak başka bir model düşünmeli miyim veya başka bir marka (lr disco da güzel)

-bana en yakın erzurum olacak. servis, parça olayı da beni düşündürüyor. erzurum toyota veya land rover servislerinin durumunu bilen var mı.istanbulda olsam problem olmaz.
-20-25 bin arası temiz birşey bulamaz mıyım .? yeni araba almıştım. o yüzden fazla abartmamam lazım fiyatı.
-yardımlarınızla doğu anadolu gezilerinizde mutlaka (banko)uğrayacağınız bir kardeşiniz olacak.
-kan görmekten yoruldum, doğaya bırakırsam kendimi rahatlarım biraz.

herkese selamlar

Etiketler
Ynt: Land Cruıser Uygun Bir Seçim mi?

merhabalar, oncelikelr hosgeldiniz... toyota basligi altindaki yazilari ve tartismalari incelerseniz hemen tum sorulariniza yanı bulabileceginizi dusunuyorum, cunku sordugunuz tum sorular daha once tartisilmis konulardir... once ayrintili bir sayfayi inceleyin tek tek okuyun yazilanlari sonra kafaniza takilanlar olursa elimizden geleni yapariz... unutmadan birilerinin size yanit yazmasini istiyorsaniz, once bir kendinizi tanitin, adiniz ne, soyadiniz ne, nerede oturursunu,z ne is yaparsiniz... forum ici kurallar geregi bu onemli...

arkadaşlar selamlar. yeni bebeğim olduğu için sizlerle olamadım adım lütfi antalyada doktor olarak çalışıyorum. forumu inceledim. evet sorularımın çoğuna cevap var ama bu tarz araçlara uzak olduğum için ortada kaldım. benim özetle öğrenmek istediğim şu:

siz olsanız ve doğuda çalışssanız , o bölgenin şartlarına uygun olacak biçimde hangi 4x4 ü alırsınız ve malum vergi problemi olduğu için problemsiz kullanılabilecek kaç yaşında bir araç işi görür?
-- land cruıser
-- pajero
-- discovery
--range rover

ya da alternatif olarak başka bir araç
ayrıca antalyada bana yol gösterebilecek arkadaşlar olursa sevinirim
herkese saygı ve selamlarımla

Lütfi bey off-road ve arazi araclari konusunda turkiyenin onde gelen insanlari antalyada... ANTOFF' dan başkan Ahmet abi ya da faruk abi ile iletisime gecerseniz size yardimci olurlar... arama sayfasında ANTOFF yazdiginiz anda ikisinin de yazıları gelecektir... Ahmet demir ve the faruk, ates tanrisi :smiley: iyilikler dilerim...

teşekkürler yardımın için.Hemen aramaya başlayacağım
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR