Arama sonuçlarınız

1. O

İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz?

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? Önemli olan bu ladayı ne için aldığın ben aldığımda benm ki de seninkinden farklı değildi. Ama ben bunu sırf arazi kış zevki olarak aldım topladım zevkime göre aynı sorun bende de var şimdi biraz para ayırıp kaportaya...

2. O

İşte Buda Benim Bebegim!!!

Ynt: İşte Buda Benim Bebegim!!! yok satılık değil elden aldım bunu sonradan bu hale soktum onu biraz da dagınıktı... Siteye de koymadık belki yanlış gördün...
  3. O

Ynt: İşte Buda Benim Bebegim!!! aksesuarcıda denk geldi sırf ışıkları monte etmek için bağladım... Maliyetli bişey değil ama ilerde daha kalıplı bir bagaj yaptıracağım...

4. O

Nivaya Bu Lastik Takılırmı

Ynt: Nivaya Bu Lastik Takılırmı ben 15/235 lastik takılı ağır kalıyor biraz arabaya ama çok zevkli onlarda kumda falan süper gidiyor... Vede NİVA ya farklı bir görünüm katıyor kalıplı gösteriyor...
  5. O

Niva mı Traktör mü?

Ynt: Niva mı Traktör mü? işte bizim memleket edirne :) güzel olmuş bende bunu denicem ama birazda yük koyarak :)

6. O

lada nivam çekişi çok zayıf

Ynt: lada nivam çekişi çok zayıf yakıt sizde ne alemde arazi için değil normal kullanımda? birde bende şanzıman titremesi var araba 90 ı geçti mi masaj koltuğu gibi oluyor koltuğum titremeden onun sebebi neler olabilir?

7. O

Ynt: İşte Buda Benim Bebegim!!! teşekkür ederim allah kimseye kaza bela vermesin...
  8. O

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Herkese selam aracın gerçekten çok güzel olmuş. Bende yeni aldım niva yı ufak tefek değişiklikler yaptım ama sizden fikir alacağım çok şey olduğuna inanıyorum... Benim merak ettiğim konu bu çamurlukları genişletme işlemini nası yaptınız ve ne kadar mal oldu...
  9. O

lada nivam çekişi çok zayıf

Ynt: lada nivam çekişi çok zayıf bende de aynı problem var lpg li kullanıyorum... Yakıt fazla olduğu için kıstım ayarını biraz benim ki ondan kaynaklanıyor ama lpg ise eski sistem yeni sistem hangisi ondan da kaynaklana bilir... Gerçi benzin de de olduğunu söylemişsin bence daha iyi bi...

10. O

Ynt: İşte Buda Benim Bebegim!!! teşekkür ederim :)

11. O

Ynt: İşte Buda Benim Bebegim!!! onların siparişini verdim özellikle arka havalandırmalar çok görüntü farkı yaratıyor... Teşekkür ederim
  12. O

Ben 21 yaşındayım ama kırsal yerde oturuyoruz... İkinci araba olarak Niva aldım.... Mükemmel bir şey gerçekten kullanmayan bunu bilemez... Çamur, kar hiç farketmiyor çok güzel gidiyor avantajları çok fazla... Ben ufak tefek şeyler yaptım sizinde fikrinizi almak istiyorum bu arabaya daha neler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri