lada nivam çekişi çok zayıf

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratcoskun61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,712

muratcoskun61

Yeni Üye
Yer
trabzon
merhaba arkadaşlar yeni 1991 model lada niva aldım.aracın çekişi zayıf tüpdede benzindende aynı.karbiratör yeni değiştim,platinleri yeni değiştim olabilecek sebepler bunlardır dediler ama yinede aynı.araziye takınca problem yok keçi oluyor ama uzun yolda bile az yokuşta devir düşüyo.yardımcı olursanız sevinirim nerelerine baktırabilirim başka

Etiketler
Ynt: lada nivam çekişi çok zayıf

muratcoskun61' Alıntı:
merhaba arkadaşlar yeni 1991 model lada niva aldım.aracın çekişi zayıf tüpdede benzindende aynı.karbiratör yeni değiştim,platinleri yeni değiştim olabilecek sebepler bunlardır dediler ama yinede aynı.araziye takınca problem yok keçi oluyor ama uzun yolda bile az yokuşta devir düşüyo.yardımcı olursanız sevinirim nerelerine baktırabilirim başka
bende de aynı problem var lpg li kullanıyorum... Yakıt fazla olduğu için kıstım ayarını biraz benim ki ondan kaynaklanıyor ama lpg ise eski sistem yeni sistem hangisi ondan da kaynaklana bilir... Gerçi benzin de de olduğunu söylemişsin bence daha iyi bi tamirciye göster bunun ustası az bulunur herkes çözemez...

ben bu sorunu karbüratör kliniğinde çözdüm. karbüratör tamamen söküldü ilaçla temizlendi güzel bir ayar verildi çekiş düzeldi

kılıç001' Alıntı:
ben bu sorunu karbüratör kliniğinde çözdüm. karbüratör tamamen söküldü ilaçla temizlendi güzel bir ayar verildi çekiş düzeldi
yakıt sizde ne alemde arazi için değil normal kullanımda? birde bende şanzıman titremesi var araba 90 ı geçti mi masaj koltuğu gibi oluyor koltuğum titremeden onun sebebi neler olabilir?

karbiratörü komple sıfır değiştim.titreme bende yapıyo aynı şekilde 90 dan sonra araba değil sanki feribot oluyo:D

benim nivada çok yakıyordu.580 kuruş tüpte :D bir haftadır motorunla uğraştık..lpg beyni değişti,karbüratöre çift gaz memesi açıldı.zincir gerildi ve subap ayarı yapıldı.çekiş düzeldi..kısmetse yakıtında düşmesini bekliyorum.birde bosh gnc lpg 0.7 buji öneriyolar.faydasını gören olmuş.bi arada bujileri değiştircem.

evet abi :smiley: bujileride sipariş ettim.test ettikten sonra yakıtta ve çekişte fark olurmu deneyip görücez.izlenimleri denedikten sonra paylaşırım..isterseniz internetten birde siz bakın... bosch wr6 KIEES diye araştırın.benim kafama yattı bujiler..lpg için dizayn edilmiş...bakalım,inşallah beklentilerim boş çıkmaz :smiley: saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR