Arama sonuçlarınız

1. emiRSzn

TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012

Ynt: TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012 devamı gelecek......

2. emiRSzn

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 04. Bölüm Duyurusu (Rize)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) çözüm budur işte bence de süre uzasın hatta 8 saat falan olsun ben izlerim :S :)
  3. emiRSzn

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) öncelikle programın ingilizce seçeneği olduğunu biliyorum.yani türkçe ingilizce seçeneği d smarttan siz belirliyorsunuz. .....tanışma faslı konusunda tamamen size katılıyorum.programın süresi zaten çok kısıtlı.bu kısıtlı sürede...

4. emiRSzn

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) BEN BUNU DÖRT GÖZLE BEKLERİM İŞTE:))))) bol bipli olur diye tahmin ediyorum :D
  5. emiRSzn

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) :))) teşekkürler

6. emiRSzn

BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü)

Ynt: BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü) resim gönderemiyorum artık :S

7. emiRSzn

Ynt: BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü) ...
  8. emiRSzn

Ynt: BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü) ....
  9. emiRSzn

Ynt: BASINDA TROFF.....(Trabzon Off Road Kulübü) devam...

10. emiRSzn

2011 ve 2012 sezonunda basına yansıyan faaliyetlerimiz..... troff olarak yaptığımız sporu toplumsal faydaya dönüştürme çabası içerisindeyiz... bizce en doğru şeyi yapmamız bazen toplumda israf ya da savurganlık olarak nitelendirilebilir. bunun da farkında olmak asli vatandaşlık görevimizdir...

11. emiRSzn

offroad nedir?

Ynt: offroad nedir? zaman ayırıp okuduğunuz için çok ama çok teşekkür ederim.paranoya konusunda size tamamen katılıyorum.araba kendi halindeyken dakika başı kaput açmak ya da arabanın altına yatmak hoş değil.hem diğer arkadaşlar açısından sıkıcı hemde kendi açımızdan alacağımız keyifi...
  12. emiRSzn

offroad nedir?

Ynt: offroad nedir? süper ama süper süpermiş ;)

13. emiRSzn

offroad nedir?

Ynt: offroad nedir? o da seni korusun şu da seni korusun buda seni korusun amin ;)
  14. emiRSzn

offroad nedir?

Ynt: offroad nedir? Merci, monsieur
  15. emiRSzn

offroad nedir?

offroad un tanımı arazi aracıyla zor koşullarda yol almak gibi görünse de offroad aslında bi yaşam biçimidir. günlük hayatta sıkıştığın kutunun dışındaki özgür kişiliğinin bi nevi dışa vurumudur. haaaa herkeste böyle midir? tabiiki hayır... genelde insanların bu işi sevmesinin ilk sebebi...

16. emiRSzn

TROFF AYDER

Ynt: TROFF AYDER selamın aleyküm...ben camiye kadar gitmiştim prd...
  17. emiRSzn

TROFF AYDER

Ynt: TROFF AYDER tek kelimeyle mükemmel bir geziydi....deklanşörüne sağlık tuurulum :D
  18. emiRSzn

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ bu acemiler yokmu.ayakları yere basana kadar zaman geçmesi gerekio...benden bulma canım hadi...

19. emiRSzn

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ dostum sen korkma pars tek viteslede geçer üstünden...
  20. emiRSzn

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ selamın aleyküm hayri abiler.alayınıza gıcığım haberiniz olsun.dikkat edin önümde kimse durmasın.pars ın hayvani tamponuyla en yakın uçurumdan atacam sizi.nıhaahahahhaha

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri