Arama sonuçlarınız

1. burak4ok

Lada Samara Sport Modifikasyonu

Ynt: Lada Samara Sport Modifikasyonu müthiş birşey çıkacak ortaya çok güzel kolay gelsin ...

2. burak4ok

Willys 1954 Cj 3b Toplama

Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama orjinaline çevirme kararınız çok iyi olmuş bu araca orjinallik yakışıyor ..kolay gelsin ... bu arada motoru yılmaz ustaya sorabilirsiniz YILMAZ USTA GÖKOVA-MUĞLA*TÜRKİYE TEL:05383296828 www.yilmazmotorsports.tr.gg yilmazmotorsports@hotmail.com
  3. burak4ok

Willys 1954 Cj 3b Toplama

Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama harika fotoğraflar gerçekten insanın kendi aracını kendisinin toplaması pahabiçilemez bir şey son durum nedir araç ne durumda ?

4. burak4ok

Orçun Usta'dan 75 Cj5 Ve 66 Willys Ana Şanzıman Karşılaştırma

Ynt: Orçun Usta'dan 75 Cj5 Ve 66 Willys Ana Şanzıman Karşılaştırma orçun usta merabalara size sağ taraftaki willys şanzımanı hakkında birkaç soru soracağım 1. prizdirek ile prizdireğe giriş yapan senkromeç ve 1. ve geri viteş sişlisini üzerinde taşıyan ana mil prizdireğe nekadar girecek yani...
  5. burak4ok

Satılık 10 Numara 5 Yıldız

Ynt: Satılık 10 Numara 5 Yıldız alan satan hayrını görsün araç güzel gerçekten plaka büyük artılardan birisi :) ::)

6. burak4ok

Lada Samara Sport Modifikasyonu

Ynt: Lada Samara Sport Modifikasyonu ülkemizde böyle işleri yapanları görmek gerçekten güzel başarılar dilerim kolay gele :)

7. burak4ok

Willys Şanzıman Alt Takozu

Ynt: Willys Şanzıman Alt Takozu akın bey saolsun işimizi halletti üsteki fotoğraftaki willys station wagon 1958 model şanzıman alt takozu parçası bulduk sorun bitti ben ilgilenen tüm arkadaşlar ve akın beye tekrar teşekkür ederim saygılar.
  8. burak4ok

Ynt: Willys Şanzıman Alt Takozu ilgilenen arkadaşlara teşekkürler konu halledildi ..
  9. burak4ok

Ynt: Willys Şanzıman Alt Takozu hayır araştırdım willys in amerikada orjinal parçalarını satan bir siteden buldum fotoğrafı bu orjinal takozu bu. bilmiyorum dodge şanzıman takozuna benzerliği olabilir hatta birebir aynıysa onu bulup da takarım çünkü bu takoz yüzünden çok masraf açtı şanzıman...

10. burak4ok

arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama bir türlü bulamadığım şanzıman alt takozu lazım araç willys 1958 model station wagon dur takozun fotoğrafı 1. resimdeki dir 2. resimdeki bizim araca uymuyor 1. foto : http://cdn.kaiserwillys.com/images/large/912721_large.jpg 2. foto ...

11. burak4ok

1990 Yeni Revizyonlu Land Rover Defender..

Ynt: 87 Model Land Rover
  12. burak4ok

Söylemek İstediğim Çok Şey Var...lütfen Söylememe İzin Verin.

Ynt: Söylemek İstediğim Çok Şey Var...lütfen Söylememe İzin Verin. abi bence parayı okadar takmamak lazım şöyle düşün karadenizden taa avusturya ya gitmişsin arabayla hemde düşün senin bu yaptığını yapamayanlar var hemde parası çok olup boş zamanı olmayan insanlar var evet para olmadan bugün...

13. burak4ok

2012 YENİ FORD RANGER !!!

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! sisdagili61 öncelikle babamı doktora yetiştiriyodum demişsin gçmiş olsun .... verdiğin bilgiler içinde saol amsyada da siyah 4 x 2 modelden görmüştüm geçen ama yolda ilerliyordu fiyatı soramadım oldukça yüksek ve şık bir görünüm vardı.
  14. burak4ok

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! inşallah olur yani izin verirler de foto çeke bilirsiniz ha bu arada 4x4 lerin fiyatlarını da öğrenebilirseniz özellikle merak ettiğim Ford Ranger Wildtrak 2012 nin fiyatı çok memnun kalırım fordun sitesinde henüz 4x4 lerin fiyatı yok ha bu arada inşallah...
  15. burak4ok

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! sisdagili61 bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler evet ranger 2012 gerçekten etkileyici bir arac bize fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz...

16. burak4ok

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! sanırım söylediğin video bu ford baya güzel iş çıkarmış doğrusu .. http://www.youtube.com/watch?v=6aSSphAFCWA&feature=relmfu
  17. burak4ok

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri aslında çok güzel bir yere değinmişsin bahadır1919 bu iş aslında matıklıyken birden mantıksızlaşıyo nasılmı araçların fiyatı düşük tutuluyo örn: 5.000 tl ile 10.000 arasında bu aracın modeline , km'sine ve temizliğine göre değişiyor ihaleye girenler...
  18. burak4ok

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri vallaarkadaşlar bende bu işi araştırmak için google da aradım bizim forum çıktı amasya il jandarma komutanlığından tek kabin tamamı dizel yaklaşık 10 ila 15 arasında defender kamyona yüklenip ihale için ankaraya gönderildi bende ihale tarihini felan...

19. burak4ok

Hi-lift kriko temini

Ynt: Hi-lift kriko temini en iyi önerdiğiniz marka nedir arkadaşlar acil almam gerekiyor ve olmuşken iyisi olsun dedim... yardımlarınızı bekliyorum.
  20. burak4ok

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... allah rahmet eylesin faruk abimiz çok neşeli birisiydi ekanı cennet olsun yakınlarına sabırlar diliyorum ... http://www.beyazgazete.com/video/2010/12/15/on-camdan-firladi-atv.html

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri