Willys Şanzıman Alt Takozu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan burak4ok Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,148

burak4ok

Ana Kamp
Yer
amasya
arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama bir türlü bulamadığım şanzıman alt takozu lazım araç willys 1958 model station wagon dur takozun fotoğrafı 1. resimdeki dir 2. resimdeki bizim araca uymuyor

1. foto : http://cdn.kaiserwillys.com/images/large/912721_large.jpg

2. foto : http://mcdn01.gittigidiyor.net/4243/Jeep-Willys-Ana-ve-Arazi-Sanziman-Takozu-1945-73__42438298_0.jpg

bize lazım olan 1. fotodakidir bu parçayı nereden bulabilirim acil lazımdır

Etiketler
Ynt: Willys Şanzıman Alt Takozu

İyi akşamlar Sizi yanıltmak istemem ama bu hatırladığım kadarıyla dodge 100 veya 200 onların sanjuman takozu.
Bir araştırın Saygılar.

hayır araştırdım willys in amerikada orjinal parçalarını satan bir siteden buldum fotoğrafı bu orjinal takozu bu. bilmiyorum dodge şanzıman takozuna benzerliği olabilir hatta birebir aynıysa onu bulup da takarım çünkü bu takoz yüzünden çok masraf açtı şanzıman bana :( ilgilendiğiniz için teşekkürler

Elimizde takoz mevcut resmi yükleyemedim mail adresinizi verebilirseniz mail atarım bilgi için 0312 394 16 62 veya 0533 475 68 68 den ulaşabilirsiniz
iyi günler...

Halledildiğine göre bulunmuş demektir. Neyin takozu imiş bilgi verebilirmisiniz?

akın bey saolsun işimizi halletti üsteki fotoğraftaki willys station wagon 1958 model şanzıman alt takozu parçası bulduk sorun bitti ben ilgilenen tüm arkadaşlar ve akın beye tekrar teşekkür ederim saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR