Arama sonuçlarınız

1. A

Türkiye'de Bir İlk; Yapay Buzul Tırmanış Duvarı

TÜRKİYEDE BİR İLK YAPAY BUZUL TIRMANIŞ DUVARI... ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜNDE İNŞA EDİLİYOR... TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ ÇETİN BAYRAM'A KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER... SON FOTOĞRAFTAKİ GİBİ OLACAK...

2. A

Türk Dağcılar Kırgızistan'ın 7 Binlik Dağlarına Tırmanacak

Türkiye Dağcılık Federasyonundan 16 sporcu, üç haftalık bir programla Kırgızistan'ın çatısına çıkacak ve bayrağımızı dalgalandıracak. Kırgızistan'daki 7 bin 10 metre yükseklikteki Khan Tengri ve 7 bin 134 metre yükseklikteki Peak Lenin Dağlarında zirve şansı yakalayacak. Dağcılar, 22 Temmuz'da...
  3. A

B Sınıfı Amatör Telsiz Lisansı

Ynt: B Sınıfı Amatör Telsiz Lisansı www.erzurumtrac.org amatör telsizciler adına faydalı ve bir çok bilginin mevcut olduğu site ilgilenenlere..

4. A

Dağda Arama Kurtarma Nasıl Yapılmalı?

DAĞDA ARAMA KURTARMA NASIL YAPILMALI? Milletimiz yardımlaşmayı, yardıma muhtaç olanlara kucak açmayı seven büyük bir ulustur. Savaş zamanı vatan topraklarının ve bütünlüğünün korunmasında, ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılarda, yastığının altında sakladığı kefen parasını ihtiyaç duyan...
  5. A

Dağa Kurtarmaya Gidenler Kurtarılmaya Muhtaç Duruma Düşüyor

Dağcılık Federasyonu Başkanı Karaca, her tarafta kirlilik yaşandığını ileri sürdü: "Dağa kurtarmaya gidenler, kurtarılmaya muhtaç duruma düşüyor" BBP Genel Başkanı Muhsin Yaıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesinin ardından bilgi ve kurtarma kirliliğinin yaşandığını ileri süren Türkiye...

6. A

Kayak Merkezlerinde Ski Pass Fiyatları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Ski Pass Fiyatları erzurumda günlük 15 tüm tesislerden faydalanabilirsiniz

7. A

Dağcılar Arasında Everest Polemiği

Ynt: Dağcılar Arasında Everest Polemiği Yönetim kurulu Net Bir açıklama yapmış ama anlayana...
  8. A

Dağcılar Arasında Everest Polemiği

Ynt: Dağcılar Arasında Everest Polemiği Dağcılık Camiasının çok değerli üyeleri; Yoğun geçen faaliyetler ve 30 Ağustos Zafer Haftası Ağrı Dağı tırmanışı sürecinde, Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun yüksek irtifa tırmanış faaliyetleri ile ilgili elektronik posta ortamında yapılan açıklamalar ve...
  9. A

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi

Ynt: Erzurum Palandöken Kayak Merkezi TABİKİ HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIM ARKADAŞLAR HAKLISIN ERDEM AMA DEDİM HANİ SORUYA GÖRE CEVAPLAMAK DAHA MANTIKLI OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM BEN. PALANDÖKENDE TOPLAM 7 TANE MEKANİK TESİS BULUNMAKTADIR. 5 ADETİ DEDEMAN OTELE 1 ADET GONDOL LİFT (KAYAK FED...

10. A

Ynt: Erzurum Palandöken Kayak Merkezi Yenisini ekledim palandökenle ilgili sorusu olan arkadaşlar var ise yanıtlayabilirim konaklama fiyatlar vs vs

11. A

Ynt: Erzurum Palandöken Kayak Merkezi
  12. A

İsviçre Buz Fırtınası

Ynt: İsviçre Buz Fırtınası en üstteki resimlerde acayip kızak kayılır :D

13. A

Ynt: Erzurum Palandöken Kayak Merkezi Bu harita eski bir pist haritası admin arkadaşlar yenisini koyarlarsa sevinirim. yensini bulamazlar ise ben temin ederim pm ile msj atmaları yeterli
  14. A

Erciyes'te 100 Bayrak Dalgalanacak

Ynt: Erciyes'te 100 Bayrak Dalgalanacak Başta Federasyon başkanımız Sayın Alaattin KARACA olmak üzere tırmanışa katılan tüm arkadaşlara başarılar. !
  15. A

Erciyes'te 100 Bayrak Dalgalanacak

TÜRKİYE Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen 'Cumhuriyet tırmanışı'na katılacak 100 dağcı, Erciyes Dağı'nın deniz seviyesinden 3 bin 937 metre yüksekliğindeki doruğunda 100 bayrak dalgalandıracak. Teröre en yüksekten tepki göstereceklerini belirten TDF...

16. A

III. Ağrı Dağı Zafer Tırmanışı Tamamlandı

Türkiye Dağcılık Federasyonu 2007 yılı faaliyet programında yer alan VIII. Uluslararası Ağrı dağı Zafer haftası tırmanışı Ağrı dağı Iğdır rotasından başarılı bir şekilde gerçekleşti. 27 Ağustos 2007 günü Iğdır Atatürk anıtındaki törenin ardından saat: 14.00’da Korhan yaylasına hareket edildi...
  17. A

Türkiye Dağcılık Federasyonu 2007 Milli Takımı

Ynt: Türkiye Dağcılık Federasyonu 2007 Milli Takımı Gündemde Kalmak isteyen ve yandaşları.... Ya neyin peşindesiniz anlamış değilim...övünmeniz gerekirken federasyon yurt dışına tırmanış yaparken yok yönetciler niye gidiyor..yok bana neden haber vermedin diye kuduruyorsunuz.aynı isimler hep...
  18. A

Mustag Ata - Peak Lenin Ekibi Bugün Dönüyor

Türkiye Dağcılık Federasyonu, 2007 yılı faaliyet programında yer alan ve 25 Temmuz 2007’de başlayan Çin -Mustag Ata (7546 m) Kırgızistan Peak Lenin'e ( 7134 m ) başarılı bir şekilde zirve faaliyetini gerçekleştirmiş olan TDF TÜRK MİLLİ TAKIMI bugün yurda dönüyor.

19. A

Peak Lenin TDF Türk Takımı Zirvede

Peak lenin TDF Türk takımı zirve tırmanışı gerçekleştirmiş olup, 4200 kampına dönmüştür. kaynak: tdf.org Zirveye Ulaşana MİLLİ TAKIMIMIZI Yürekten Kutluyorum
  20. A

Olimpiyat Üçlüsü Sunum İçin Tayland'da

2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları heyeti Tayland'a gitti. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'na ev sahipliği yapacak olan Erzurum'da Vali Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Kasım Yekeler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri