Arama sonuçlarınız

1. ferah

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu murat bey iyi akşamlar.Araba için ilgilendiğiniz için tşk etmek istedim size yazdım ama beceremedim bir türlü göndermeyi.Sağolsun Hakan beyle konuştuk oraya gelmeden hallettim.Bu sefer inş bu yazdığımı gönderirim acemi olunca :D teşekkür ederim.

2. ferah

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi mrb arkadaşlar sigara bırakmak isteyenler veya bırakıpda zorlanan arkadaşlar eyer ben destekle bırakabilirim derseniz devlet hastanesinde eyer ketem bölümü varsa ücretsiz olarak sağlık bakanlığı tarafından verilen haplarla yardımcı olmaktadırlar.Ben kendim...
  3. ferah

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Serkan bey tlf aldım .muhakkak arayacağım.İlgilenen tüm arkadaşlara tşkler.Selamlar.

4. ferah

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan bey ben izmitte oturuyorum modern sanayi sakaryadamı?
  5. ferah

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan bey tşk ederim.Bugün gene arabayı daha önce gittiğim servise götürdüm orda yapmadı sonra gene yaptı.Millet ikaz edip duruyor.Anlayamadılar .ben hakan beye nasıl ulaşabilrim .Motor yanacak diye korkuyorum...şimdiden tşkler

6. ferah

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mrb arkadaşlar.Bu siteye yeni üye oldum.benim küçük bir arabam var.citroen C3 dizel ilk çalıştırdığımda beyaz duman atıyor ısınınca kesiyor.Servise götürdüm birşeyler yaptılar kesildi.2 ay sonra yeniden başladı yolda sağolsun şöför arkadaşlar...

7. ferah

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Arkadaşlar öyle veya böyle sigarayı en sonunda bırakıyoruz.Önemli olan en kısa zamanda bırakıp daha sağlıklı bir yaşama adım atmak ben bıraktım ve mutluyum.Arada bir aramıyor değilim ama yakmıyorum.Dediğim gibi beynimizde sonlandırmak.Sigarasız bir ortamda...
  8. ferah

Sakarya - Pamukova Yaylaları ve Kocaeli Yuvacık Offroad Gezisi ( 6-7 Mart 2010)

Ynt: Sakarya - Pamukova Yaylaları ve Kocaeli Yuvacık Offroad Gezisi ( 6-7 Mart 2010) mrb ben öyle hissedesiniz diye yazmadım.İş icabı evet taşınabiliyor bazen hobi olarakda sevliyor benim 2 erkek kardeşimde olduğu gibi ve dağda,arazide fazla gezmiyorum ama şınu biliyorum dağa yada arziye...
  9. ferah

Sakarya - Pamukova Yaylaları ve Kocaeli Yuvacık Offroad Gezisi ( 6-7 Mart 2010)

Ynt: Sakarya - Pamukova Yaylaları ve Kocaeli Yuvacık Offroad Gezisi ( 6-7 Mart 2010) mrb Kocaeli-Yuvacığımızı bu kadar güzel resimlerle anlatdığınız için tşkler.Resimler çok harika hele bembeyaz karın içindeki o güzelim çicekler harika çıkmış.Tek bozan şey silah yakışmamış.Dilerim ne resimlerde...

10. ferah

Ağva'da Haftasonu Kaçamağı

Ynt: AĞVA da hafta sonu kaçamağı resimler çok harika.Tşkler.

11. ferah

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Arkadaşlar slm bende sigarayı çok bırakıp yeniden başlayanlardandım.En son Mora terapi ile bu sigaradan kurtuldum.4 ay oldu asla aklıma gelmiyor yanımda içseler bile canım istemiyor.Ayrıca bu terapide kilo alma gibi bir sorununuz olmuyor.Normalde spor yapan...
  12. ferah

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mrb ben ferah Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine üye oldum.Devlet memuruyum.Fırsat buldukça aranızda olmak ve yapılan organizasyonlara katılmak isterim.Tşkler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri