Arama sonuçlarınız

1. O

Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

Ynt: Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ? Bu hafta sonu Soğucakta gece kampı yaptık, bu topic aklıma geldi...Kum paletine o kadar ihtiyacımız olduki anlatamam...Karlar yumuşamış çok uğraştırdı bizi...Keşke bu paletlerden olsaydı diye içimden geçirdim...

2. O

Defendefe Lastik Tavsiyesi

Ynt: Defendefe Lastik Tavsiyesi Güle güle kullanın, deseni çok hoşuma gitti...Ben Goodyear G90 kullanıyorum karda çok başarılı ama dar tabanlı oluşundan çamur perf. için aynı şeyi söyleyemiyeceğim...Aracım dizel ve kuru direksiyon..Bundan dolayı geniş taban lastik için çekincelerim var...Sizce...
  3. O

Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

Ynt: Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ? Uğur abim yok yere aklıma soktun şimdi, benim defenderde yok bunlardan...Madem Landa yakışıyor bizde taktıralım...:D

4. O

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 1- Yücel Işık (Range Rover Classic 1986) İstanbul 2- Meriç Bager (Defender 1988 110 2,5 Dizel) Kocaeli 3- Y.Yavuz (Discovery I 1995 3.9 V8i ) Ankara 4- Naci...
  5. O

Satılık Defender 110

Ynt: Satılık Defender 110 Sahibinden.com da belirttiğim 20.500 ytl lik rakam doğrudur...

6. O

Satılık Defender 110

Ynt: Satılık Defender 110 Teşekkür ederim...Adapazarı Tek yokuşunda Bürotime Kaycan ofise gelirseniz istediğiniz zaman aracı görebilirsiniz....

7. O

Satılık Defender 110

Ynt: Satılık Defender 110 Çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim..:)
  8. O

Satılık Defender 110

Ynt: Satılık Defender 110 Kusura bakmayın birhayli geç cevap yazıyorum, Aracım duruyor...Müsait olduğumda aramaya çalışacağım sizi...Tel numaram, 0532 4136290..
  9. O

Satılık Defender 110

Ynt: Satılık Defender 110 Teşekkür ederim Uğur abim...Her parçası özenle alınıp takıldı..İnşallah kıymetini bilecek bir arkadaşımıza nasip oluır..:)

10. O

Satılık Defender 110

Selam arkadaşlar.... 1987 model Lr defender 110 aracım satılıktır...Bu siteden off road aşığı müşteri çıkarsa fiyatta biraz daha ikram yapabilirim...Arka ve yan camlar özel dökülmüştür...Lastikleri goodyear g90 sezon başında sıfır takılmıştır..Karlı zeminde rahat ilerleyebilmek için dar lastik...

11. O

Gezenbilir Yarış Ziyareti ve Kamplı Off-road Gezisi - Şile (01-02 Mart 2008)

Ynt: Gezenbilir Yarış Ziyareti ve Kamplı Off-road Gezisi - Şile (01-02 Mart 2008) Kırkbir kere maşallah..Allah muhabbetinizi dostluğunuzu bozmasın, çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiziniz..Tebrik ederim..
  12. O

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar... Adım Serdar Özden..31 yaşındayım..Adapazar' lıyım..Bir arkadaşımın tavsiyesi ile sitenize ulaştım..Akaryakıt istasyonu işletiyorum..Evliyim, bir de kızım var..Hafta sonları izin kağıdımı imzalatabilirsem dağ-tepe geziniyoruz.. Huzuru dağlarda...

13. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar... Adım Serdar Özden..31 yaşındayım..Adapazar' lıyım..Bir arkadaşımın tavsiyesi ile sitenize ulaştım..Akaryakıt istasyonu işletiyorum..Evliyim, bir de kızım var..Hafta sonları izin kağıdımı imzalatabilirsem dağ-tepe geziniyoruz..:) Huzuru...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR