Satılık Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONLY BMW Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,978

ONLY BMW

LAND ROVER DEFENDER 110
Yer
SAKARYA / Adapazarı
Selam arkadaşlar....
1987 model Lr defender 110 aracım satılıktır...Bu siteden off road aşığı müşteri çıkarsa fiyatta biraz daha ikram yapabilirim...Arka ve yan camlar özel dökülmüştür...Lastikleri goodyear g90 sezon başında sıfır takılmıştır..Karlı zeminde rahat ilerleyebilmek için dar lastik tercih ettim...Dışı göründüğü gibi, içi ise bence dışından daha güzel...Müsait bir zamanımda ilgilenen arkadaşlara fikir olması için detaylı iç resimlerinide ilave edeceğim...Yine bir off road araç ile takas düşünülür...saygılar...

Etiketler

Ynt: Satılık Defender 110

Teşekkür ederim Uğur abim...Her parçası özenle alınıp takıldı..İnşallah kıymetini bilecek bir arkadaşımıza nasip oluır..:smiley:

abi bu aracı biliyorum.sakaryada kervan diye bir yer var.onun yanında duruyor hep.cok güzel bir araç.hatta bir kere siz apartmandan cıkarken gidişinizi izlemiştim motor sesi cok güzel :smiley:

serdar bey hayırlı bayramlar araç duruyormu ve vade yaparmısın oktay öz 0532 595 3583

oktaycj 6' Alıntı:
serdar bey hayırlı bayramlar araç duruyormu ve vade yaparmısın oktay öz 0532 595 3583
Kusura bakmayın birhayli geç cevap yazıyorum, Aracım duruyor...Müsait olduğumda aramaya çalışacağım sizi...Tel numaram, 0532 4136290..

toprağım aracın çok güzel nerde görebiliriz aracı adres verirsen birde fiyatda yazarsan çok makbule geçer

muratkorkmaz54' Alıntı:
toprağım aracın çok güzel nerde görebiliriz aracı adres verirsen birde fiyatda yazarsan çok makbule geçer
YANLIŞ BİRŞEY YAZMAK İSTEMEM AMA ARABA SAHİBİNDEN COM DA 20500 .YTL OLARAK VARDI SANIRIM FİYAT DEGİŞMEDİ

muratkorkmaz54' Alıntı:
Teşekkür ederim...Adapazarı Tek yokuşunda Bürotime Kaycan ofise gelirseniz istediğiniz zaman aracı görebilirsiniz....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.