Arama sonuçlarınız

1. U

Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Atoprakdeviren mesaj atmıssınız ama ben size gönderemedim yada beceremedim

2. U

Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) valla evet tek gezmek yerıne ırtıbata gecebılırız ben bornovada oturuyorum mesela burdan bıyerlere gıdebılırız.tek gıtmek yerıne bırbırımızle gezılerı paylasmalıyız
  3. U

İzmir'de Yağmurlar Başladı - Nif Dağına Gidiyoruz (2 Aralık 2012)

hasan abi tarıh 2 aralık olmasını ıyı dusunmussun katılım daha fazla olur.umarım bu yıl bol karlı gezıler yaparız hep bırlıkte insallah

4. U

Hadi izmir hareket edelim kimse yok mu?
  5. U

bana uyar nif te bi sucuk ekmek :)

6. U

İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Türker bey gezileriniz cok guzel ben bornovada oturuyorum.özgür kardesımı tanırım cok gezılere gıttık bırlıkte facebook takı smrnoff klubundede uyeyım bır cok arkadasım var gezı ıcın ama kısa gezıler ıcın sıze katılabılırım hem eve yakın gezıler ıyı...

7. U

YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI

Ynt: YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI arkadaslar istanbuldan yatılı mısafırım gelıyor bu gun ıstenmeyen bu sebepten dolayı üzülerek aranızda olamıcam.suprız oldu sımdı haberını aldım bu hafta sonu sanırım evde gecırıcem:( herkeze ıyı eglenceler dılıyorum
  8. U

Ynt: YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI rica ederim orda gorusuruz.
  9. U

Ynt: YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI Pınar bey belli bır kosulumuz yok herkez gelebilir kıpada saat 15:00 da c.tesi orda olmanız yeterlıdır gezimiz kamplıdır. cadır uyku tulumu portatıf sandalye veya tabure vs. zevkınıze gore yıyecek getırebılırsınız kampta alınan arac basına kendi aramızda...

10. U

Ynt: YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI ercan abi emre abide gelirmi acaba haberi varmıdır. emre agbıyle tel de gorustuk afyondaymıs yetısebılırse gelıcekmıs.

11. U

İzmir Nif Dağı Keşif Gezisi ( 15 Ocak 2012)

Ynt: İzmir Nif Dağı Keşif Gezisi ( 15 Ocak 2012) ercan abi kısmetse bende gelicem inşallah.
  12. U

Satılık CB El Telsizi (AM-FM) Albrecht 2200

Ynt: Satılık CB El Telsizi (AM-FM) Albrecht 2200 90 tl ise tek olarak alabilirim

13. U

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni ozan bey telsız fıyatlarınızı ögrenebılırmıyım..
  14. U

İzmir Off Road Grubu; Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Ekim 2011) ercan abicim kismet olursa esimle bende gelmek istiyoruz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR