YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,054

erco

güven oto lada servisi sarnıc /izmir/ 2814584
Yer
bulgaristan kırcali
Web
www.guvenlada.com
bu hafta sonu bayındır ovacıkda kam atıyoruz gaziemir tarafında kaılmak isteyenle icin 22,09,2012 cumartesi saat 15,00 de kıpanın önunde toplanacaz ordan konvoy şeklinde gidecez irtibat icin 05425252563

liste
1,Ercan ve aylesi
2. Erol ve aylesi
3. Metin ve aylesi
4.Ahmet
5. Umut ve aylesi
6.Sunay
7.Ziyacan

Etiketler
Ynt: YAZA VEDA KIŞA MERHABA KAMPI

LİSTE
1,Ercan ve aylesi
2. Erol ve aylesi
3. Metin ve aylesi
4.Ahmet
5. Umut ve aylesi
6.Sunay
7.Ziyacan
8. Hasan ÖZTÜRK (Kemalpaşa yolu üzeri BP den katılacak)

ercan abi emre abide gelirmi acaba haberi varmıdır. emre agbıyle tel de gorustuk afyondaymıs yetısebılırse gelıcekmıs.

SELAM ;

ONCELIKLE ADIM PINAR AMA BAYAN DEGILIM 

ESIMLE BERABER GAZIEMIR DE OTURUYORUZ.. GEZENBILIR.COM DA YAZINIZI GORDUM.. JEEPIMIZ VAR. BAYINDIRDAKI KAMPINIZA GELŞMEK ICIN BELLI BIR KOSUL/SART VAR MI? CUMARTESI GUNU SAAT 15:00 TE GAZIEMIMR KIPA NIN ORADA HAZIR OLMAK YETERLI MI? BAYINDIRDA GECE KALINCAK MI? CADIR VS? YOKSA GECE DONULECEK MI? BELLI BIR KATILIM UCRETI ALIYORMUSUNUZ? YIYECEK DURUMU NASIL OLACAK? YANIMIZDA NELER GETIRMEMIZ GEREKIYOR?

BILGI VEREBILIRSENIZ SEVINIRIM

TESEKKURLER

PINAR DALGALI

Pınar bey belli bır kosulumuz yok herkez gelebilir kıpada saat 15:00 da c.tesi orda olmanız yeterlıdır gezimiz kamplıdır. cadır uyku tulumu portatıf sandalye veya tabure vs. zevkınıze gore yıyecek getırebılırsınız kampta alınan arac basına kendi aramızda topladıgımız yakacak odun parası oluyor 10 tl yı gecmez sanırım

GRANDCHEROKEE' Alıntı:
SELAM ;

ONCELIKLE ADIM PINAR AMA BAYAN DEGILIM 

ESIMLE BERABER GAZIEMIR DE OTURUYORUZ.. GEZENBILIR.COM DA YAZINIZI GORDUM.. JEEPIMIZ VAR. BAYINDIRDAKI KAMPINIZA GELŞMEK ICIN BELLI BIR KOSUL/SART VAR MI? CUMARTESI GUNU SAAT 15:00 TE GAZIEMIMR KIPA NIN ORADA HAZIR OLMAK YETERLI MI? BAYINDIRDA GECE KALINCAK MI? CADIR VS? YOKSA GECE DONULECEK MI? BELLI BIR KATILIM UCRETI ALIYORMUSUNUZ? YIYECEK DURUMU NASIL OLACAK? YANIMIZDA NELER GETIRMEMIZ GEREKIYOR?

BILGI VEREBILIRSENIZ SEVINIRIM

Umut arkadaşımızın dedigi gibi gece kamp atacaz cadır ve sayre gereklı yiyecek ve icecek ihtiyacınızı alın yanınıza yeterlidir kamp alanına 10 tl arac başı verecez birde oradan odun ayırdık 500 kl onu ödececez arac başına ne duşerse kamp yerinde wc ve su mevcutdur ayrıcada ufak bir bakal gibi bişeyde var ama siz aşagıdan dedarıklı gidin

LİSTE
1,Ercan ve aylesi
2. Erol ve aylesi
3. Metin ve aylesi
4.Ahmet
5. Umut ve aylesi
6.Sunay
7.Ziyacan
9. Pınar DAGLI ve aylsi

arkadaslar istanbuldan yatılı mısafırım gelıyor bu gun ıstenmeyen bu sebepten dolayı üzülerek aranızda olamıcam.suprız oldu sımdı haberını aldım bu hafta sonu sanırım evde gecırıcem:( herkeze ıyı eglenceler dılıyorum

kızılderili çadırımla orda olacam inşallah :smiley:

LİSTE
1. Ercan ve aylesi
2. Erol ve aylesi
3. Metin ve aylesi
4. Ahmet
5. Umut ve aylesi
6. Sunay
7. Ziyacan
9. Pınar DAGLI ve aylsi
10. Oktay ve aylesi

İslerimi ayarlayabilirsem. Aksam. Ovacikta. Size. Katılabilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri