Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN
bir buçuk sene gibi kısa bir sürede müthiş bir ilerleme, çok güzel resimler ve videolar, bidaha ki gürcistan yarışlarında artvin offroad olarak katılacağız daha yakından tanışırız inşallah
Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins
araç süper olmuş güle güle kullanın, geçen gün 2012 modeli görene kadar bende düşünüyodum ama adamlar süper makyajlamış 2012 alıp böyle yaptırma çabasındayım
Ynt: grand vitara 1,9 dizel 2. el
bende 2010 suzukı 1.9 dizel var, duster öve öve bitiremeyen arkadaş için söylüyorum, iki arabayıda aynı idda üzerine yan yana getirdik suzukı nın H (asvalt) lastikleri ile 300 tork gücü lastiklere yüklendiğinde güçün ne demek olduğunu anlıyorsunuz ki duster...
Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..
kendime bu araçı alıyor olsam ( bende 2002 model var)
1-) km 150.000 den fazla olanı almam, bu kilometreden fazlası satarken sıkıntı yaratır!!!
2-) lpg takılı olanı almam, lpg nin nerde kim tarafından takıldığını bilemezsiniz, hassas...
Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..
33-34 tl ye orjinal darbesiz boyasız 2004 model cr-v bulan banada haber versin :)!!! tabi km si 200.000 geçmiş olanlardan bahsetmiyorum
bende 2002 model siyah 105.000 km de full, orjinal, lokal boya dahi olmayan cr-v var 31.5 tl verdiler...
Ynt: G serisi Mercedes
g kullanan büyüklerimiz nereye kayboldu birden :)
2002 model honda cr-v aracımla http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-112000-kmde-1986model-gd-290-mercedes-jeepbu-fiyata-bu-arac-kacm/detay bu ilandaki araçı takas etmek istiyorum ne dersiniz...
Ynt: Fotoğraflarla Artvin
işte benim topraklarım, avdan kayaga, ordan raftinge, ordan off road a, ordan kampa, ordan tarihi ve doğal gezilere, ordan yüzmeye, 1 saatte gürcistana, vs vs vs! yaşamayı bilene herşey, bilmeyene hiçbirşey ;)
Ynt: CR-V 4 Çeker Yardım
bende yıllardır cr-v kullanıyorum, araç gerektiğinde kendini 4 çekere geçiriyor, difransiyel kilidi hangi düğme ile çalışıyormuş acaba çok merak ettim!!! benden önce yorum yapan arkadaş söylerse sevinirim!
Ynt: HONDA CRV HK.
hocam bende 2002 model daha 103.000 km de çok temiz fuul bir araç var düşünürseniz yardımcı olurum
brc tüp daha 2 olmadı takılalı garantisi devam ediyor
üzerinde bir gr dahi boya yok, değişem parça yok
siyah
düşünürseniz 05355888816
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-112000-kmde-1986model-gd-290-mercedes-jeepbu-fiyata-bu-arac-kacm/detay sayın büyüklerim araçıma müşteri buldum, bende bir g alıcam, bu araç için yorumlarınız nedir acaba, yada bana önerebileceginiz 5 kapı...
aracınız hayrlı olsun, 86 model g ise ara konsolda arazi vitesinin ön tarafında 2 adet düğme olması gerekir, umarım diff. kilitleri vardır çünkü bu aracı diğer arazi araçlarından ayıran en büyük özellik bu kilitlerdir...
çok araştırdım ama 90 model hiç bulamadım hocam, 90 model bulabilsem hem 50 bin tl ye göre biraz daha uygun olurdu, bende beklememiş olurdum, kısmet araştırmaya devam!
25 bin euro yu toplayabilsen ilk önerdiğiniz 92 model siyah g yi biran bile düşünmeden alırım ancak biraz para açığı kalıyor, şimdi 35 bin tl çıkartabiliyorum ama 460 g lerde 2 dif. kilit, 463 g lerde 3 dif. kilit olduğunu ve araçın ön konsolunu görünce, sizi dinleyip...