Arama sonuçlarınız

1. U

OFFROAD AZERBAIJAN

Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN bir buçuk sene gibi kısa bir sürede müthiş bir ilerleme, çok güzel resimler ve videolar, bidaha ki gürcistan yarışlarında artvin offroad olarak katılacağız daha yakından tanışırız inşallah

2. U

toyota hilux 2011 -revolution begins

Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins araç süper olmuş güle güle kullanın, geçen gün 2012 modeli görene kadar bende düşünüyodum ama adamlar süper makyajlamış 2012 alıp böyle yaptırma çabasındayım
  3. U

toyota hilux 2011 -revolution begins

Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins çok güzel olacağa benziyor. takip

4. U

Fotoğraflarla Artvin

Ynt: Fotoğraflarla Artvin resimler büyük geldi ya
  5. U

Fotoğraflarla Artvin

Ynt: Fotoğraflarla Artvin resim nasıl ekleniyor yardımcı olursanız ilçe ilçe birsürü resim ekleyebilirim!

6. U

grand vitara 1,9 dizel 2. el

Ynt: grand vitara 1,9 dizel 2. el bende 2010 suzukı 1.9 dizel var, duster öve öve bitiremeyen arkadaş için söylüyorum, iki arabayıda aynı idda üzerine yan yana getirdik suzukı nın H (asvalt) lastikleri ile 300 tork gücü lastiklere yüklendiğinde güçün ne demek olduğunu anlıyorsunuz ki duster...

7. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes yaw türkiyede bir tane 463 yok mu 1991-1992 model g arıyorum 5 kapı
  8. U

2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. kendime bu araçı alıyor olsam ( bende 2002 model var) 1-) km 150.000 den fazla olanı almam, bu kilometreden fazlası satarken sıkıntı yaratır!!! 2-) lpg takılı olanı almam, lpg nin nerde kim tarafından takıldığını bilemezsiniz, hassas...
  9. U

2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. 33-34 tl ye orjinal darbesiz boyasız 2004 model cr-v bulan banada haber versin :)!!! tabi km si 200.000 geçmiş olanlardan bahsetmiyorum bende 2002 model siyah 105.000 km de full, orjinal, lokal boya dahi olmayan cr-v var 31.5 tl verdiler...

10. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes g kullanan büyüklerimiz nereye kayboldu birden :) 2002 model honda cr-v aracımla http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-112000-kmde-1986model-gd-290-mercedes-jeepbu-fiyata-bu-arac-kacm/detay bu ilandaki araçı takas etmek istiyorum ne dersiniz...

11. U

Fotoğraflarla Artvin

Ynt: Fotoğraflarla Artvin işte benim topraklarım, avdan kayaga, ordan raftinge, ordan off road a, ordan kampa, ordan tarihi ve doğal gezilere, ordan yüzmeye, 1 saatte gürcistana, vs vs vs! yaşamayı bilene herşey, bilmeyene hiçbirşey ;)
  12. U

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme sonbaharda yaprakların havada uçuştuğu, sisli gecelerinde sokak lanbaları altında kafkasörde votka içmeden artvinin ne olduğu anlaşılmaz!!!

13. U

CR-V 4 Çeker Yardım

Ynt: CR-V 4 Çeker Yardım bende yıllardır cr-v kullanıyorum, araç gerektiğinde kendini 4 çekere geçiriyor, difransiyel kilidi hangi düğme ile çalışıyormuş acaba çok merak ettim!!! benden önce yorum yapan arkadaş söylerse sevinirim!
  14. U

HONDA CRV HK.

Ynt: HONDA CRV HK. ha araç tam servis bakımlıdır kayıtları serviste vardır, herşeyin hayırlısı
  15. U

HONDA CRV HK.

Ynt: HONDA CRV HK. hocam bende 2002 model daha 103.000 km de çok temiz fuul bir araç var düşünürseniz yardımcı olurum brc tüp daha 2 olmadı takılalı garantisi devam ediyor üzerinde bir gr dahi boya yok, değişem parça yok siyah düşünürseniz 05355888816

16. U

HONDA CRV HK.

Ynt: HONDA CRV HK. kaç model arıyosunuz acaba?
  17. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-112000-kmde-1986model-gd-290-mercedes-jeepbu-fiyata-bu-arac-kacm/detay sayın büyüklerim araçıma müşteri buldum, bende bir g alıcam, bu araç için yorumlarınız nedir acaba, yada bana önerebileceginiz 5 kapı...
  18. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes aracınız hayrlı olsun, 86 model g ise ara konsolda arazi vitesinin ön tarafında 2 adet düğme olması gerekir, umarım diff. kilitleri vardır çünkü bu aracı diğer arazi araçlarından ayıran en büyük özellik bu kilitlerdir...

19. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes çok araştırdım ama 90 model hiç bulamadım hocam, 90 model bulabilsem hem 50 bin tl ye göre biraz daha uygun olurdu, bende beklememiş olurdum, kısmet araştırmaya devam!
  20. U

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes 25 bin euro yu toplayabilsen ilk önerdiğiniz 92 model siyah g yi biran bile düşünmeden alırım ancak biraz para açığı kalıyor, şimdi 35 bin tl çıkartabiliyorum ama 460 g lerde 2 dif. kilit, 463 g lerde 3 dif. kilit olduğunu ve araçın ön konsolunu görünce, sizi dinleyip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri