2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan portakalliordek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,818

Etiketler
Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

Benim bahsettiğim araç da 2004, otomatik, sunroof, tavan açılır var. Bildiğim kadarı ile de değişen bir parça vs. yok. Sanırım pazartesi ya da salı günü araç sahibi ile görüşeceğiz. İstediği miktarı net olarak öğrendikten sonra buradan paylaşırım. O zaman sanırım fiyat konusunda daha net yorum yapabiliriz.

Aracı bir tanıdık bir ustaya ya da servise gösterdikten sonra otomatik vitesi de şanzımancıya gösterin. Sorun çıkacağını zannetmiyorum ama temkinli olmakta fayda var.

olasiliksiz' Alıntı:
Aracı bir tanıdık bir ustaya ya da servise gösterdikten sonra otomatik vitesi de şanzımancıya gösterin. Sorun çıkacağını zannetmiyorum ama temkinli olmakta fayda var.

Benim iletişimde olduğum araç bu değil. Ben sadece örnek olarak gördüm o nedenle o ilanı koydum. Uğur bey 33-34 bin TL ye 2004 temiz CRV olmaz demişti o nedenle kafam fiyat konusunda karıştı. Ne kadar eder temiz bir 2004 CRV, çünkü ilanlarda da 28binden başlayıp 40 binlere kadar gidiyor. arada 12 bin lira kadar fark var.( ilanda temiz boya yok yazıyor ama hepimiz biliyoruz ki her zaman ilanlarda yazanlar doğru olmayabiliyor, -ilandaki aracı ayrı tutarak söylüyorum. fikrimiz olmadan kötülemiş olmayalım- )

ilan linki sadece fiyat konusunda fikir sahibi olmak için konmuştur. Aracın durumu hakkında bilgim yoktur.

kendime bu araçı alıyor olsam ( bende 2002 model var)
1-) km 150.000 den fazla olanı almam, bu kilometreden fazlası satarken sıkıntı yaratır!!!
2-) lpg takılı olanı almam, lpg nin nerde kim tarafından takıldığını bilemezsiniz, hassas ayarlar gerektirir hayati önem taşır
ben aldıktan sonra 2.000 tl ye brc taktırdım çok da memnunum!!!
3-) vurugu olanı almam, çoğu araç yapılsada expertiz raporunda çıkar sıkıntıdır, boyalı ise serviste orjinal boyası ile boyanmış ise
fiyatına göre düşünlebilir!!!
4-) lastiklerine, ön takımına, şanzumanına, difransiyel kilidine, gergisine, elektrik aksamına baktırmadan almam!!!
5-) aldıktan sonra bakımını yaptırmadan ( orjinal yagı 10 40w, alt yagları, filitreleri hava ve polen, rot balans) binmem!!!
6-) subap ayarı benzinde 40.000 km de bir, lpg takıldıktan sonra 20.000 km de bir yaptırmadan binmem!!!
7-) full olanına 36.000 tl den fazla vermem!!!
:cool: SON OLARAK KESİNLİKLE GALERİDEN ARAÇ ALMAM(galeri bu araçı 34.000 tl ye satıyor ise en fazla 30.000 tl ye almış demektir
ki ben bunun altında art niyet ararım)
tabi fiyatının ucuz olması araçda problem olduğu anlamına gelmez, paraya sıkışıp satanlarda çok var yetkili servise gösterildikten sonra alınabilir

belki refereans olabilir;

gecen sene (2009 ilkbahar) kardesimin esine 2005 model -makyajsiz 2005'lerden- , servis bakimli, kazasi, arizasi olmayan (tek parca boyasi vardi) 40bin km'deki araci, 34 bin TL'ye aldik.

gozlemleyebildigim kadariyla 6 aydir arac fiyatlarinda bir acayiplik var; yukaridakiyle ayni ozellikte araclara 40-42 bin TL isteniyor ki malum sitedeki cogu ilan sahibinin niyetinin "ya tutarsa" diye hareket ettigini, digerlerinin de "o araca bu fiyati istiyorlarsa, benim aracim en az bir %20 fazla eder" diye dusunerek fiyatlari sisirdigini dusunuyorum.

fiyatlar son derece anormal evet. Yorumlar için ayrıca teşekkür ederim. Bakalım CRV işini babam bugün biraz konuşmuş araç sahibiyle ama iş pazarlık aşamasında henüz değil. ( iş karşılığı bir takas söz konusu olabilir, iş teklifi yapılmış cevap bekleniyor. )

Bunun yanında yarın sakaryaya gideceğiz hilux 4x4 bakmak ve iş ile ilgili bir kaç konu için. Sakaryada olan abilerim ve arkadaşlar da yardımcı olabilirse sevinirim.
(05319939893 Samet)
sabah 8 gibi istanbuldan hareket etmeyi planlıyoruz.

Benim bahsettiğim aracın detayları belli oldu.

2004 CRV (full) deri koltuk, sunroof, vs.
lokal boya dahi yok
otomatik vites
lpg hiç takılmamış
140.000 km de
basamaklar, rüzgarlık falan da var araçta

fiyat olarak da 36.000tl isteniyor

sanırım yorum yapılamsı için daha net bilgiler oldu nasıl sizce?

sahsi fikrim bu rakamin bu yasta ve bu km'deki araca fazla oldugu yonundedir.

crv'lerde 2004'ten sonra bir makyaj (ki donanim da degismistir) bir de kasa degisikligi oldu.

36.000TL verilecek arac bence en azindan 2005'in ikinci yarisinda cikan makyajli kasalardan ve vsa'li olmalidir.

tamam japon'dur masrafsizdir, konforludur, dayaniklidir ama 36bin'e o kilometrelerde 2002-2003 td5 motorlu disco alinir, daga vurulur ;)

Herkese merhabalar. Söz konusu araç sahibiyle anlaşmaya varılamadığından araç alımı da askıya alındı. Fikirleriyle yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunarım.

merhaba arkadaşlar bende 1997-1999 arası CR-V bakıyorum ama bazı olum suz bilgiler alıyorum özellikle LPG de sorun çıkarıyor sipop ları bozu yormuş bukonu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursalar sevinirim teşekkürler

ÇOK memnun kalırsınız hiç düşünmeden alınıcak bir araba 3 senedir kullanıyorum iyikide almışım diye herzaman söylüyorum hele ANKARA da karda kışta çok kullanışlı yakıt tüketimide lpg ile uygun

Ynt: 2004 Honda Crv Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

http://www.araba.com/198595285/Honda-CR-V-20-ES

Bu aracı almak üzereyim ama gerçek piyasası nedir? Malum net uçuk biraz.
artıları ve eksileri nelerdir?
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Hortlattım ama yeni başlık açmak istemedim.
BAşlığı açan arkadaşla aynı durumdayım.
Bu yada emsali araç kaça alınır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR