Arama sonuçlarınız

1. M

1991 Model Lovato Lpgli 4x4 Hilux Yn106

Offroada vakit ayıramadığım için satıyorum. Araç temizliğinden ötürü Ankara'dan alınıp, İstanbul'a getirilmiştir. Uşak TEDAŞ'tan çıkma olup Yanasip'ten alınmıştır.Motoru kendini ispatlamış, halen Toyota forkliftlerde kullanılan 4Y motordur. Karbüratörlüdür ve LPG uyumludur. Motor ve yürüyen çok...

2. M

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 268.sıra uzun süre önce boşalmıştı. Güncelledim ;) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki...
  3. M

Jimny 2" lift by ARWIN

Ynt: Jimny 2" lift by ARWIN Takabilmek için yükseltmiştik. Yükseltmeden sığmaz.

4. M

Aranıyor - Toyota 2.8 - Hilux

25.000 TL altına temiz, bakımlı bulmanız imkansız. Olsa ben alacağım :) Bütçeyi arttıramıyorsanız 18.000TL civarı temiz toplanmış LN65'ler var.
  5. M

Suzuki Jimny Rolantide ki Sorun

Ynt: Suzuki Jimny Rolantide ki Sorun 2004 ve üstü triger zincirli. 100k üzerinde ses yaptığı takdirde boşluğu alınıyor.

6. M

195/75/16 baysal lastik

Ynt: 195/75/16 baysal lastik Tahtakale Mah. Trafo Mevkii G-97 Sok. No11 Altınşehir Avcılar İstanbul 0(212) 648 56 34 baysalotolastik@gmail.com

7. M

195/75/16 baysal lastik

Ynt: 195/75/16 baysal lastik Lastikler Ordu'da , araç da İstanbul'da yeni sahiplerinde. Mehmet abi ile konuşursan istediğin ölçü neyse ona göre karkas seçerek üretim yapılır. Sen istediğin desen, lastik capı ve jant ölçüsünü söyle yeter. Benimkiler 185/75R16, jant genişliği 5,5 olan karkas...
  8. M

195/75/16 baysal lastik

Ynt: 195/75/16 baysal lastik Alıntıyı Ahmet abinin mesajına yaptığıma göre yazdıklarım onun verdiği linkle alakalı. Bu durumda iyi okuyamayanın ben olmadığımı sanıyorum. Bu arada hala 120-130 km sürat beklentin varsa boşuna yeni bilgi almaya da çalışma derim.
  9. M

jimny 2005 ve elktronik arazili 2006 modeller

Ynt: jimny 2005 ve elktronik arazili 2006 modeller Zamanında farklı kaynaklardan bir araya getirmiştim. Rakamlarla gözünüzde daha iyi canlanır. Son satırda "Final Drive" yazmakta

10. M

195/75/16 baysal lastik

Ynt: 195/75/16 baysal lastik Arkadaş zamanında benim latiklere talip olmuştu. Gerekli bilgileri de benden almıştı zaten.

11. M

SUZUKİ JİMNY SORUN

Ynt: SUZUKİ JİMNY SORUN Lastik üzerindeyken balans yapıldıysa spacerı kontrola gerek yok. Direksiyon kutusu üzerindeki ayar vidasını bir miktar sıktırın. Ama dediğim gibi çok ufak fayda sağlar. Direksiyon amortisörü takan arkadaşlar olmuştu. Forumda aratıp, bulabilirsiniz.
  12. M

jimny de oksijen sensör sorunu

Ynt: jimny de oksijen sensör sorunu LPG kullanımda sıcaklık arttığı için sensör kavrulabiliyor. Arızalı olduğunu işin ehli biri teyit etsin, öyle değiştirin.

13. M

jimny 2005 ve elktronik arazili 2006 modeller

Ynt: jimny 2005 ve elktronik arazili 2006 modeller Motor da farklı vites oranları da. Yeniler aynı hız aynı viteste giderken motor devri daha azdır. Hem devir hem de VVT teknolojisi sayesinde ciddi miktarda daha az yakar. Yenilerin arazi şanzımanı altına koruma takarak kabloların zarar...
  14. M

jimny de oksijen sensör sorunu

Ynt: jimny de oksijen sensör sorunu LPG varsa yanar o ışık :) 1 kere serviste söndürttüm. 1 kere de çamurda debelenirken yüksek devirde kendiliğinden söndü. Gerçekten sensör çalışmıyorsa, yakıt hava karışımını düzgün ayarlayamayacağı için çiğ yakıt atar, dolayısıyla yakıt sarfiyatınız artar...
  15. M

SUZUKİ JİMNY SORUN

Ynt: SUZUKİ JİMNY SORUN Sağlam bir rot balanscıda rot-balans ayarlarına baktır. Extrem lastik takılı değilse de lastikler üzerindeyken balans yapılsın. Spacer'ın kimin imalatı olduğunu bilmiyorsan onu da kontrol etmekte fayda var. Balansına olumsuz etkisi olabilir. Yükseltme sonrası gezmeyi...

16. M

AVRUPA OFFROAD GURUBU SEZON AÇILIŞI

Ynt: AVRUPA OFFROAD GURUBU SEZON AÇILIŞI Son dk. da jet gibi geçişin var işte :) http://www.facebook.com/photo.php?v=10150348203471328
  17. M

Jimny yükseltme ve offroad seti

Ynt: Jimny yükseltme ve offroad seti Aracı sattım, üzerinde gitti.
  18. M

Trialjimny indirim yapmış

Artık jimny'm olmasa da eleman bilgilendirme maili atmış:) İlgilenen arkadaşların bilgisine; Hi there! This is to inform you that in 2011 our Factory Racing Team has won its 3rd National 4x4 Championship. In order to celebrate the latest victory with all our friends, our Jimny Reduction Kit...

19. M

Hella Comet 450 (Made in Germany)

Ynt: Hella Comet 450 (Made in Germany) Satmaktan vazgeçtiğimi bildirmek için ilanı pasife çekmiştim.
  20. M

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Martı 2 hazırlanıyor galiba. Kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri