Aranıyor - Toyota 2.8 - Hilux

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ragipkaytan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,903

ragipkaytan

Yeni Üye
Öncelikle herkeze selamlar. uzun zamandır siteyi takip ediyor ama mesaj yazmıyordum. ilk mesajım bugüne nasipmiş.
1990-1996 model arası Toyota 2.8 motor hilux pickup arıyorum. temiz ve bakımlı olmak şartıyla bütcem 20.000TL. yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla
Ragıp KAYTAN-Kuşadası

Etiketler

FeLis_Leo' Alıntı:
gönlünüze göre bi araç bulursunuz umarım. :smiley:

sakıncası yoksa meraktan sorabilir miyim , neden 2.8 özellikle?

Her türlü modifikasyona uygun sabit akslı makaslı güçlü kemikli araç yükseltme yaparken sıkıntı yaşamazsınız off road donanımı çok yakışır

mumkunse 2.8 alın mutlaka. Biz 96 modelini zor bela bulup aldık abimize. Hanımı konfor yok diye sikayetci ama ciddi ozel makinalar. Belki satar esinin baskısına dayanamazsa :smiley: irtibatı kesmeyelım.

FeLis_Leo' Alıntı:
gönlünüze göre bi araç bulursunuz umarım. :smiley:

sakıncası yoksa meraktan sorabilir miyim , neden 2.8 özellikle?
neden 2.8;
2.4 e göre daha güçlü, daha seri. motor büyük olmasına rağmen daha az yakıyor.

msenol' Alıntı:
25.000 TL altına temiz, bakımlı bulmanız imkansız. Olsa ben alacağım :smiley:
Bütçeyi arttıramıyorsanız 18.000TL civarı temiz toplanmış LN65'ler var.

LN65'in farkı nedir? Hılux'ler kaç çeşit oluyor?

ragipkaytan' Alıntı:
neden 2.8;
2.4 e göre daha güçlü, daha seri. motor büyük olmasına rağmen daha az yakıyor.

4y motor kodlu olanlarda 2.8 e göre daha güçlü ve yakıtı daha az. Resmen iş makinası motoru. çok sağlam ve sorunsuz.
2.4 motor 72 kw 2,8 motor 67 kw 4y motor 75 kw

2Lgraph.gif

3Lgraph.gif

4Y_2.2_petrol_graph.gif

bildiğim kadarıyla bunlar atmosferik motor(2,8).. hararet yaptırmak imkansıza yakın.. ve yine bildiğim kadarıyla nıssan çift kabinlerde de aynı motor ve şanzıman kullanılıyor. toyatanın yanı sıra nıssan da araştırın derim. her ikisi de tabiri caiz ise ölmez ömür araçlar. habirde şu var piyasada çok olan modellere bakmak da mantıklı yedek parça açısından. ( ivedik organizede ya nasipde var ama hurda belgeliler. belki ellerinde kullanılabilecek olanlarda vardır bir sorun derim. 2.8 toyota)

Ynt: Aranıyor - Toyota 2.8 - Hilux

grsl06' Alıntı:
bildiğim kadarıyla bunlar atmosferik motor(2,8).. hararet yaptırmak imkansıza yakın.. ve yine bildiğim kadarıyla nıssan çift kabinlerde de aynı motor ve şanzıman kullanılıyor. toyatanın yanı sıra nıssan da araştırın derim. her ikisi de tabiri caiz ise ölmez ömür araçlar. habirde şu var piyasada çok olan modellere bakmak da mantıklı yedek parça açısından. ( ivedik organizede ya nasipde var ama hurda belgeliler. belki ellerinde kullanılabilecek olanlarda vardır bir sorun derim. 2.8 toyota)
Evet hiç hareret yapmıyor, hatta hareret yukarı pek çıkmıyor C ye yakın genelde sinir oluyoruz termostatmı bozuk diye :smiley:

grsl06' Alıntı:
orası ile görüştüm ama ellerinde sadece hurda belgeli yedek parça niyetine araçlar var. nasipte neyse "o" nasılsa sizlerin sayesinde düzgün bişeyler bulurum.
ilginiz için teşekkür ederim.
bu arada kullanan arkadaşlar yakıt konusunda ve alırken dikkat edilmesi gereken şeyler hakkında bilgi verirse sevinirim.

Hakan555' Alıntı:
satılıklarda yeni 4runner ilanına baktınızmı ? lpg ile sorunsuz binilebilir. Cokta yakısıklı bi arac. 2 gezide gordum aracı.
bana daha çok pickup tarzı bir araç lazım. ben avda ve bağ-bahçeye giderken malzeme koymak amaçlı kullanacağım. yani açık bir kasası olması şart. avda da köpeklerimiz olduğundan onları kasaya koymak istiyorum. aracın içinde olmuyor.
nasipse yarın Bolu ya yolculuk var. güzel bir iki tane 2.8 var. inceleyip hoşumuza giderse alacağız.

mumkunse sabah sogukken ilk marsa siz basın, hemen calısmıyorsa motoru bu arabadan anlayan birine gosterin mutlaka, buyuk olasılıkla motor pek iyi degildir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR