Arama sonuçlarınız

1. BENIMBEN

Marmara Bölgesi'nde Trekking ve Doğa Yürüyüşlerimiz icin Rehber?

Ynt: Marmara Bölgesi'nde Trekking ve Doğa Yürüyüşlerimiz icin Rehber? İzmit - sakarya ve kısmen bolu da bazı bölgelerde yürüyüşleriniz için size rehberlik edebilirim. Saygılar

2. BENIMBEN

Antalya - Fethiye Likya Yolu Yardım

Ynt: lyciaway antalya to fethiye parkur seçimi Likya yolunu Antalya hisarçandır dan kalkan bezirgan yaylasına kadar olan kısmını yürüdüm 2007 yılında . Yollar gayet güzel işaretli fekat bu mevsim sıcaklık sizi biraz yorabilir. Su kaynaklarıda azaldığı için bu konuya dikkat etmenizi tavsiye...
  3. BENIMBEN

Garmin Etrex H Tipi

Ynt: Garmin Etrex H Tipi Teşekkürler deserteagle dostum peşindeyim kablonun

4. BENIMBEN

Garmin Etrex H Tipi

Ynt: Garmin Etrex H Tipi KIYMETLİ YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  5. BENIMBEN

Garmin Etrex H Tipi

Ynt: Garmin Etrex H Tipi Bir diğer sorumda şudur dostlar. Benin Garmin gps im Sarı renkte monocrom ekranlı bi cihaz yane şu aralar fiyatı 130 usd+kdv civarında. Bu ürünün içindeki izleri pc ye aktarma şansım var mı kullanan veyahut kullanmış olan abilerim ablalarım varsa bana bilgi verirler...

6. BENIMBEN

Garmin Etrex H Tipi

Arkadaşlar Garmin etrex h tipi gps in pc ye bağlantı kablosu olan var mı. Varsa nerden aldı bana lazım nerden alırım. Saygılar

7. BENIMBEN

Doğa ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri

Ynt: Doğa ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri Evet iz tv yi bende biliyorum ama paralı kanalda.
  8. BENIMBEN

Doğa ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri

Ynt: Doğa ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri Arkadaşlar sizlerden bi ricam var. Bugüne kadar seyrettiğiniz belgesel, film, söyleşi vs.. gibi doğa ile ilgili filmler nelerdir. Hangi filmleri veya belgeselleri seyretmemizi tavsiye edersiniz. Tecrübeleriniz burdan paylaşırsanız çok...
  9. BENIMBEN

GEDOSK, Yuvacık Barajı-Menekşe Yaylası Faaliyeti ( Ocak 2008)

Ynt: Gedosk, Yuvacık Barajı-Menekşe Yaylası Faaliyeti ( Ocak 2008) Öncelikle Erkut a teşekkür etmek istedim. Yapmış olduğumuz faaliyetleri gayet güzel biçimde diğer doğa severlere aktarıyor. Bende bir GEDOSK üyesi olarak gerçekten bu yürüyüşlerde bulunmaktan çok keyif alıyorum. Her yürüyüşe...

10. BENIMBEN

Treking Başlangıç Tavsiyeleriniz

Ynt: Treking Başlangıç Tavsiyeleriniz İnternette bulabileceğiniz bir sürü tur firması var ama benim tavsiyem ticari turlardan ziyade klüp olarak bu işi yapan yerler. Daha bilgili insanlarla kısa ve güzel yürüyüşler yapıp kendinizi geliştirebileceğiniz yerler klüplerdir. Hem donanım açıklarınızı...

11. BENIMBEN

Likya Yolu Yardım?

Ynt: Likya Yolu Yardım? Öööle süper marketler felan yok ama bulursun derim ben... Şahane bakkallar var size delimisiniz der gibi bakacak...
  12. BENIMBEN

Likya Yolu Yardım?

Ynt: Likya Yolu Yardım? Valla biz dayandık suya klor mlor dinlemedik... Henüz ekipten birilerine bişi olmadı. Olursa haber veririm..:)))

13. BENIMBEN

Likya Yolu Yardım?

Ynt: Likya Yolu Yardım? Öncelikle güzel mevsimde gidiyosun kutlarım... Fakat ben tam tersi istikamette yürüdüm hisarçandırdan kalkan a kadar geldik. Ama bazı bölümlerde araç kullandık. Yöre halkı artık alışmış senin benim gibilere gayet sıcaklar. Fazla yiyecek taşımanıza gerek yok öncelikle ama...
  14. BENIMBEN

Likya Yolu Yardım?

Ynt: Likya Yolu Yardım? Pekcan kardeş yeni geldim likya yolundan bana planını söylersen sana yardımcı olabilirim.
  15. BENIMBEN

Gedosk, Doğançay Şelalesi Faaliyeti (Nisan 2007)

Ynt: Gedosk, Doğançay Şelalesi Faaliyeti (Nisan 2007) DOĞANÇAY adapazarına bağlı bir kasaba.Bilecik yoluna girdiğinizde yaklaşık 20 dk. lık bir yolculuktan sonra sizi doğançay mermer fabrikası karşılıyor yol kenarında. Bu fabrika size mihenk olsun.Yoldan sapıp fabrikanın önünden devam...

16. BENIMBEN

Likya Yolu 2007

Merhabalar. İlk olarak tebrik ediyorum çok güzel bir yolculuk olmuş. Benimde rüyalarıma giren 3 rotadan biri likya. Bu rotada yürümek çok güzel 2008 nisanda neden olmasın yada mayıs ortası. Bu bölge ye tamam dediğimizde sizlere mutlaka danışacağım.....
  17. BENIMBEN

Kaçkar Trans Yardım?

Ynt: Kaçkar Trans Yardım? Ben almıyım arkadaşlar. Olay jeep safariye döndü bi anda. Yahu yürümek varken dağ bayır. Kamp felan şahane olur diye düşünü-yorum.
  18. BENIMBEN

Çanta - Tozluk - Baton Arıyorum

Ynt: Çanta - Tozluk - Baton Arıyorum Üstad tavsiyeni dikkate alıcam. Fakat ben biraz bu konuda kararsızım. Şimdi aslen kamlarda ve trekkinlerde kullanılmak üzere uygun bişi arıyorum. Yani çadır mat tulum ocak vs... gibi eşyalarıda alıcam tavsiyelerin nelerdir.

19. BENIMBEN

Çanta - Tozluk - Baton Arıyorum

Arkadaşlar eğer satmak istediğiniz çanta-baton-tozluk gibi eşyalarınız varsa lutfen bana bilgi verin.
  20. BENIMBEN

Film Arıyorum (Touching The Void)

Ynt: Film Arıyorum (Touching The Voit) Erdem kargo elime ulaştı sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri