Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çekme karavanla, Abanadan Cideye D010 karayolundan gitme planım vardı, yazılanları okuduktan sonra İnebolu dan içeri girip Cide ye öyle gitmeye karar verdim.
Araba ile 20 dakika olan yerleri "araba ile" diye belirtseniz de olur, konuyu hususiyetle ben de takip ediyorum, konunun kapsamı neden biraz daha geniş olmasın
güney karavanın yolu gözüktü gibi artık bana, bu husus anlaşıldı. bir sorum var. arabamın çeki demiri yok ankarada nereye yaptırabilirim, corolla 2006. benzinli.
satın alma süreciniz hakkında bilgi verebilir misiniz? almaya karar verdikten sonra gittiniz, hemen teslim aldınız mı yoksa bir iki ay veya hafta sonrası için karavanınız hazır olur dendi?
NK nın veya Güney karavanın satış sonrası, müşteri ilişkileri hakkında tecrübeli olan arkadaşlar, konuyla ilgili bir iki kelam söyleyebilirler mi? yani satış sonrası ürünlerine verdikleri destek hususunda, tecrübeli arkadaşımız var mı?