Arama sonuçlarınız

1. U

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba. Ben Uğur. 18 yaşındayım ve Antakya'lıyım. İnönü Üniversitesi İktisat 1. sınıfım. Dağcılığa ise bu sene başında İnönü Üniversitesi Dağcılık Topluluğu'yla başladım. Hemen hemen her hafta sonu yaptığımız faaliyetlerle dağcılığa devam...

2. U

TDF 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı

Ynt: TDF 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı faaliyete toplam 127 kişi katıldı.ancak kötü hava koşulları nedeniyle geri dönenler oldu ve 60 kişi zirve yaptı.kötü havaya rağmen gerçekten çok iyi bir faaliyetti.eminim katılanların çoğuda benim gibi düşünüyordur
  3. U

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? İnönü Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Topluluğu - İÜDAKS üyesiyim.

4. U

Dağcılık Ne Zaman ve Nasıl Başlamalı?

ben dağcılığa lise 2de başladım.küçük tepelere çıkmaya başlayarak.gerçi pek dağcılık olmuyor bu ama olsun.şimdi üniv 1 deyim ve eğitim almaya bu sene başladım.yaşım 17.yani keşke daha erken alabilseydim ama bunun pek mümkün olabileceğini zannetmiyorum
  5. U

Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007)

Ynt: Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007) iyi günler yaşar hocam nslsnz?bende sizi tebrik ediyorum.ben antakyalıyım ve sizin faaliyetlerinizi yakından takip ediyorum.sizdende bir ricam olacak.antakyadaki şu telekomünasyon direğine çıkarken kendimide geliştirebileceğim bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri