Arama sonuçlarınız

1. M

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Bugün okulumuza ( Gölbaşı İ.Ö.O. ) gelen gezenbilir ekibi önünde saygı ile eğiliyorum.Başarmış oldukları iş kesinlikle herkesin başarabileceği birşey değil.Sizlere karşı bir hatamız bir kusurumuz oldu ise affola.Emeği geçen...

2. M

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Valilikten almış olduğunuz izin yazısı bugün itibariyle okulumuza da ( gölbaşı i.ö.o.) ulaştı.Yazıyı alınca ne kadar çok mutluluk duydum inanın anlatamam.Bizlere bu büyük mutluluğu yaşatan ve emeği geçen herkese ama herkese...
  3. M

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) İnşallah Burak Bey.Sabırsızlıkla bekliyorum :)

4. M

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Öncelikle herkese kolay gelsin.Gelişmeleri an be an takip ediyorum.Bir öğretmen olarak çalışmalarınızdan dolayı inanın çok mutluyum ve çok heyecanlıyım.Emeği geçen herkese bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
  5. M

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Önemli olanda adım atmak değilmidir..Herkese örnek olması gereken bu çalışmalarınızdan dolayı emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.SAYGILARIMLA...

6. M

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Merhabalar... Gelişmeleri an be an takip ediyorum ve sizleri yürekten kutluyorum.Bu kadar kısa bir sürede bu ilerleme takdiri hak ediyor bence.Sizin gibi insanlar olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez.Allah yar ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri