Arama sonuçlarınız

1. stopandwatchme

Karadağ Seyahati İçin Yardım!

Ynt: Karadağ Seyahati İçin Yardım! ilginiz için teşekkürler. o zaman şöyle bi sorum olabilir sanırım türkiyeden gittiniz. güzergahınız neydi. aslında ben 2-3 havalanından birine gidip karayoluyla gitmeyi planlıyorum (kosova/priştina, Bosna/sarajevo, Arnavutluk/tiran)

2. stopandwatchme

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? DT şinasi sahnesinde "Geç Kalanlar" isimli oyuna gittim. Geç Kalanlar Yazan: Pervin Ünalp Yöneten: Nesrin Üstkanat Dekor Tasarım: Işın Mumcu Giysi Tasarım: Sevgi Türkay Işık Tasarım: Osman Uzgören Asistanlar: Zeki Gürdal Karaoğlu, Miraç Elligram...
  3. stopandwatchme

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) çok güzel gerçekten bayıldım.

4. stopandwatchme

bosna, hırvatistan, arnavutluk ve kosovadaki gezginlerden yardım.

:-\ merhaba herkeze. bosna, hırvatistan, arnavutluk veya kosovadan araç kiralayarak bir egezi planladım. uçak bilet fiyatları aşağı yukarı aynı her ülkede de fakat kiralık araç fiyatlarını bilemiyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz. eğer orada olanlar varsa 1 haftalık en ucuz otomobil nekadar...
  5. stopandwatchme

Ynt: Karadağ Seyahati İçin Yardım!

6. stopandwatchme

Merhabalar, siteye yeni üye oldum ve aranıza katılmaktan son derece mutluyum. uzun zamandır kafamı tırmalayan yurt dışı seyehatime yakında çıkacağım için çok mutluyum fakat ilk yurt dışı gezim olacağı için izninizle bi kaç sorum olacak. Karadağ / Bijelo Polje ye gitmeyi planlıyorum tarihte az...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

SON KONULAR

Geri