Arama sonuçlarınız

1. I

Defender Lastik Sorunsalı Hakkında

Gecikme için kusura bakmayın. Çok yardımcı oldu teşekkür ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. I

Defender Lastik Sorunsalı Hakkında

Konu hortluyor ancak başka bir yerde bu konu ile ilgili hiçbir şey bulamadım. Rica etsem bu stopper ya da direksiyon turunu ayarlayan civatalar tam olarak nerededir, var ise fotoğrafı ile gösterme şansınız var mıdır? Aracımı aldığımda 305 taban lastik vardı ve ne offsetli jant ne de spacer yoktu...

3. I

Defender Hobi Aracımıdır?

Ben de sizinle aynı durumdayım ama sanırım benim planım daha kısa vadeli, her an bir Def sahibi olabilirim :) Sahip olmadan sorduğunuz soruya cevap vereceğim; benim için hafta sonları şehirden kaçacağım, üzerinde istediğim gibi oynayabileceğim ve yaptığım herşeyin yakışacağını düşündüğüm bir...
  4. I

Defender Hobi Aracımıdır?

Merhabalar, Ben de her an bir Defender sahibi olabilirim. Merak ettiğim aracınızdaki motor ve şanzuman kombinasyonu nedir?

5. I

Merhabalar, Forumda konu da açtım ancak henüz cevap veren olmadı maalesef. Trabzon dan bir araç...

Merhabalar, Forumda konu da açtım ancak henüz cevap veren olmadı maalesef. Trabzon dan bir araç almak üzere Ankara'dan geleceğim ve aracı gösterebileceğim usta/servis tavsiyesine ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olabileceğinizi düşünerek yazdım. Land Rover Defender için önerebileceğiniz bir yer...

6. I

Trabzon Servis/usta Ihtiyacı Acil...!

Merhabalar, Uzun süredir forumda araçlarınızı ve paylaştığınız değerli bilgileri dikkatle takip etmekteyim. Nihayet bir Defender sahibi olmaya adayım. Kısmetse yarın Trabzon'da olacağım ve acilen aracı kime ya da nereye gösterip ekspertiz yaptırabileceğim konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var...
  7. I

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Emeği geçen herkese teşekkürler. 2007 Yılında yapılan paylaşımdan hala yararlanabiliyorsak ne mutlu bize... Bu araada Reha Bey'in ilk vermiş olduğu link hala çalışıyor, Bilgilerinize... Tekrar tekrar teşekkür ederim....
  8. I

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Hortlattım ama hortlatılması ve güncel kalması gereken bir konu. Açan ve katkıda bulunanlara teşekkürler. Takip+

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri