Arama sonuçlarınız

1. mantar

Çanakkale ve Çevresinde Off-Rood ve Gezi Amaçlı Geziler Olursa Haberleşelim

Ynt: Çanakkale ve Çevresinde Off-Rood ve Gezi Amaçlı Geziler Olursa Haberleşelim bende varim abi... slm ;)

2. mantar

4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı

Ynt: 4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı ornegin vinc dahil fotograftaki vinc'in maliyeti nedir? + montaj haric satis'i nedir? (vinc dahil)
  3. mantar

Chainlink extreme 4x4 (ilginc bir arac)

Ekteki videoyu izlemelisiniz. herkezin ilgisini cekecegine inaniyorum.. :) Slmlar. http://www.youtube.com/watch?v=w_F7QrR4Ur8

4. mantar

Opel Frontera 3.2 Limited ile İlgili ?..

Ynt: Opel Frontera 3.2 Limited ile İlgili ?.. aracla ilgili baska bilgisi olan yokmu yaw..??? bende merak ettim nasil arac? uzaktan baya hos duruyor. slm
  5. mantar

GAZelle 4x4 Minibüs

Ynt: GAZelle 4x4 Minibüs Dedigim araclar 4x2 ve benzinlidir.

6. mantar

GAZelle 4x4 Minibüs

Ynt: GAZelle 4x4 Minibüs Calistigim insaat sirketinde bir suru var... 1 tane sofor iyi demedi... surekli ariza cikartiyor. insanda biraz arac bilgisi var ise. 3-5 km yol gitmeden anliyorsun nasil bir arac oldugunu... (asiri kalitesiz...) ben tavsiye etmem alanada manii olmam:) :) Slmlar,

7. mantar

GAZelle 4x4 Minibüs

Ynt: GAZelle 4x4 Minibüs Moskovada yasayan biri olarak Sakin bulasmayin kanser olursunuz derim.... :S
  8. mantar

Enteresan Arazi Araçları

Ynt: Enteresan Arazi Araçları buda benden rus sitelerinde denk geldi:)
  9. mantar

Çok Eskilerden . . .

Ynt: Çok Eskilerden . . . Fotograflar 10 numara... ;) elinize saglik...

10. mantar

Gezenbilir Çanakkale Grubu

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Ad - Soyad: Cem Mantar Doğum Tarihi ve Yeri: 1983 - Biga Memleket: Biga / Çanakkale Semt: İlgi Alanı: Off-road ve Jeep Hastasi :) Not: İş gereği Moskova'da yaşıyor.. :(

11. mantar

Niva'lar Kaz Dağlarında (23 Nisan 2009)

Ynt: Niva'lar Kaz Dağlarında (23 Nisan 2009) Cok guzel bir gezi olmus... Bu arada Asoss EGE nin en temiz denizine sahip bolgedir. Bilginize ;)
  12. mantar

Ford Ranger 2. Elde Neden Ucuz ?

Ynt: Ford Ranger 2. Elde Neden Ucuz ? Yakit diger araclardan fazla diye biliyorum... isuzu servisinin soylemesi boyle. Slmlar,

13. mantar

1998 As 250 4x4 Kamyonet

Ynt: 1998 As 250 4x4 Kamyonet Yakit durumu nasil??? Cok yakar diye tahmin ediyorum....
  14. mantar

Dedegül Dağları Kamplı Off-Road Gezisi (7-8-9 Kasım 2008)

Ynt: Dedegül Dağları Kamplı Off-Road Gezisi (7-8-9 Kasım 2008) evet yaa bekliyoruz:)))
  15. mantar

Ruslardan KOMBAT T-98 Pickup ve T-98 SUV

Ynt: Ruslardan KOMBAT T-98 Pickup ve T-98 SUV v8 kaldirmaz gibi geldi bana :S

16. mantar

Buggy Yapım Aşaması

Ynt: Buggy Yapım Aşaması walla 10 numara arac olmus.... yapip satsaniz para kazanirsiniz :)) slmlar
  17. mantar

2001 Grand Cheeroke 4.7 Vergisi Hakkında

Sitede bikac kiside Grand Cheeroke 4.7 var zannedersem. sorum su olacak? 2.el Grand Cheeroke 4.7 alsak motorlu tasit vergisini (bandrol) sirket uzerinden dusebilirmiyiz? 2. el arac oldugu icin ne gibi bir problemle karsilarsiriz? Ciddi bi vergisi var en avantajli hale nasil gelir onu merak...
  18. mantar

Grand Cherokee 2006 ve Navigasyon

Ynt: Grand Cherokee 2006 ve Navigasyon Jeep34 Uğur Kalaycı / İstanbul Moderator Ugur bey Kusura bakmayin size ozel msj atamadim yeni uye oldugumdan dolayi. G.C. 4.7 vergisi hakkinda bir konu soracaktim.? Musait olursaniz cvp yazarmsiniz? yada mail mantar_@hotmail.com slmlar

19. mantar

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 tesekkur ederiz yaziniz icin... herhalde yakit biraz fazla oldugu icin bunlar fazla tutulumuyo... benimde cok hosuma gidiyo ayri konu.. :)
  20. mantar

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 yok.. isuzu 2. eli en pahali pickup...en ucuzu ford, ama "0" dersen bilmiyorum tam olarak fiyatlari.. slm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri