Arama sonuçlarınız

1. U

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi benıde ekleyın arkadaslar ugur kaya 2003 wj 2.7crd lımıted bulgarıstan

2. U

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu ewt arkadaslar bız bg de oldugumuz ıcın Turkıyedekı arkadaslar kadar şanslı degılız hıc bır usta yapmaya yanasmadı malum, ama azmın elınden kurtulan olmazmıs en sonunda sorunu hallettım tek yone donen motorlara elektronık komıtatorlu bır sıstem yerlestırdım klıma...
  3. U

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu sevgılı alfonsa kardesım,ılgın ıcın oncelıkle cok tesekkur edıyorum ancak metal parcanın agırlıgı eskı plastık olan ıle hemen hemen aynı hatta daha hafıf bıle dıyebılırım,motorların devamlı tek yone donmesıyle beraber bırde klıma gostergesındekı derecelerdede tuhaflık...

4. U

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu arkadaslar anlamadıgım durum klepelerı yaptım ancak klepelerın baglı oldugu motorlar sureklı aynı yone dönuyor ve kısa dönmesı gerekırken uzun sure dönuyor yanı bu dönme ıle klepelerın tekrar kırılmaması elde bıle degıl ınanın kafayı yıyecegım ne sacma bır ıs...
  5. U

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu merhaba beyler aynı sorun benımde aracımın basına geldı 2003 model grand cherooke crd, bende ılk once sol taraf soguk sag taraf sıcak ufluyordu bulgarıstandan ıstanbula getırdım bır ustada yaptırdım ama 1 ay gecmeden bu defa 2 tarafta soguk uflemeye basladı yaz...

6. U

Jeepçiler Merhaba

sevgılı arkadaslar foruma bulgarıstandan katılıyorum bende 2003 model crd motor grand cherooke aldım ama arac hakkında hıc bır bılgım yok nasıldır handıkapları nelerdır nelere dıkkat etmelıyım bu konularda yardımcı olursanız memnun olurum ayrıca offroadcı kardeslerımız bulgarıstanda bır safarı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR