Arama sonuçlarınız

1. Y

Ford Explorer Su Eksiltiyor

Merhabalar Arkadaşlar; Yeni ( 3 aylık ) bir ford explorer kullanıcısıyım.Aracı aldığımdan bu yana 5000-6000 km arası yol yaptım.Bir sorun çıkarmamıştı.Havaların soğumasıyla birlikte kışlık bakımlarını yaptırırken radyotöre tamamen antifiriz koydurdum.Fakat 50-60 km.lik bir kullanımdan sonra 1...

2. Y

Ford Explorer çalışmama nedenleri?

Ynt: Ford Explorer çalışmama nedenleri? İmobilayzır iptalinin eksileri nelerdir?Bu konuda size bilgi verdiler mi?Bunları paylaşırsanız sevinirim..*
  3. Y

Ynt: Ford Explorer çalışmama nedenleri? Ben çalışmama sorununu çözdüm.Servise gittim serviste bu şekilde kullanmam gerektiğini kumanda pilinin sağlıklı olması durumunda bir sorun yaşanmayacağını söyledi(Parodininde dediği gibi) İmobilayzır iptali yada ek bi aparat takılarak halledilemiyor.Bir...

4. Y

Merhabalar arkadaşlar, Sitenize yeni üye oldum.Yeni Ford Explorer kullanıcısıyım.Baz istasyonlarına yakın yerlerde çalışmıyor.Bunun Explorer doğal davranışı olduğunu sölediler.Hatta bugün yaklaşık 1 saat kadar uğraştım çalıştırmak için.En son işlem kutup başlarını söktüm 5-10 dk.bekledikten...
  5. Y

Chevrolet Tahoe

Ynt: Chevrolet Tahoe Sakarya da yaşıyorum.Ama İstanbul Ankara vede İzmirlede bağlantım var.İlginizede teşekkür ederim.

6. Y

Chevrolet Tahoe

Ynt: Chevrolet Tahoe Çok teşekkür ederim ilginize bekliyorum ....

7. Y

Chevrolet Tahoe

Ynt: Chevrolet Tahoe 95 blazer'la 95 tahoe'nun motoru aynımı?Bana söylenen 95 Tahoe vortec değil.Tek noktadan sıralı enjesitonlu.Lpg olamama nedeninide Enjeksiyonların manifoltun içinde olamasını, lpg uygulamasını yapaken yanma odasını deldiklerini söylediler.Bu nedenle sonuç alınamıyormuş.
  8. Y

Chevrolet Tahoe

Merhabalar; Sitenize yeni katıldım.Chevrolet tahoe almak istiyorum.Bununla ilgili paylaşımlaşımlarınız olursa sevinirim.95 modellerin karbüratörlü vede tek noktadan enjeksiyonlu olduğunu öğrendim.95 modellere lpg uygulaması yapılmıyormuş yapılsa da sonuç alınmıyormuş.96-97 modellerde ise vortec...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri