Arama sonuçlarınız

1. alize

İskoçya Blair Kalesi

İskoçya doğası ve tarihi dokusu sebebiyle fotoğraf çekmeyi sevenler için gerçektan cennet gibi...

2. alize

Fotoğraflarla Bodrum

Ynt: Fotoğraflarla Bodrum 4 aydir uzagim Bodrum"dan:((((Oyle cok ozledimki!!Resimleri gorunce icim bi garip oldu!!!Suan Iskocyadayim ve daha 2 ay burdayim ama Bodrum"u dusunmedigim tek bir gun bile yok!!!Tesekkurler resimler icin!!!
  3. alize

Aladağlar Lorut (Alaca) Tırmanışı 2007

Ynt: Aladağlar Lorut (Alaca) Tırmanışı 2007 baharatın ismi 'çublitsa' olabilirmi? Bende çok severim.Bulgarca nasıl yazıldığını bilemiyorum ama bu şekilde söyleniyo :D

4. alize

National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri Eftalya merhaba sana kesinlikle katıldığımı söylemeliyim.Fotoğrafı sanat yapan şeyin de bu 'anı yakalama ' meselesi olduğunu düşünüyorum.Aslında herkes fotoğraf çekebilir ama önemli olan 'o an' ı ayrıntıların içerisinden çekip...
  5. alize

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri Murat Bey'in site üyesi olduğunu bilmiyordum.Murat Bey tebrikler..Sanırım belirtmeliyim ki bende birinci fotoğraftan ziyade 2. veya 3. fotoğrafın birinciliği hakettiğini düşünüyorum..İki fotoğrafıda çok sevdimm...

6. alize

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri ve üçüncülük ödülünü alan fotoğraf:

7. alize

Herkese slmm! İnsan kategorisinde birinci olan fotoğraf Erden Cantürk tarafından Muğla,Milas, Çomakdağ Köyü'nde çekilmiş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri