Arama sonuçlarınız

1. ipek_deniz

Windsurf

Öncelikle merhaba, wndsursfcu selamlarindan İsinmak esasen şart...ama insan suyu rüzgarı görünce dayanamıyor.... Sızılar nerdeyse, Diyelim el bileklerinde.... Olabildiğince ellerinizi, dirseklere en yakın noktaya kadar Dayanabileceginiz en sıcak suya batırıp ve içine tabiki zeytinyağı...

2. ipek_deniz

İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar :)
  3. ipek_deniz

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar orda geçmiş çağlardadan tutmuşsunuz cahillerin herşeyi ALLAH a bağladığını anlatıyosunuz resmen .... beni ALLAH a havale edin zaten... emin olun öyle daha iyi..... yani uzatmak istemedikçe ben, siz yazıyosunuz... bu kadar rahatsız edeceğimi bilmiyodum...

4. ipek_deniz

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar ayrıca böyle bi tartışma açmadım.... rahatsız olan varsa moderator dahil, değil konudan siteden ayrılırım... insanları tanımadan farklı yorumlar yapılıyor.... İnsanların nerde yaşadığını nasıl bi eğitim aldığını bilmiyorsunuz.... Benim ailem İst'a Cumhuriyet...
  5. ipek_deniz

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar Selamlar, Cevap vermeyi kesinlikle düşünmüyodum ama yanlış anlaşılmışım... orda din veya ona özgü hiçbir hatırlatma veya motif yok... ve sevmem ... herkesin kendi düşüncesi kendine ait... ALLAH'a en çok inanan kesim bilimadamlarıdır.. (diğer bağnaz...

6. ipek_deniz

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar herkes, nasıl mutluysa öyle yaşasın.... gerçekler değişmez... ALLAH tüm evreni yarattı... pek uzatmak istemiyorum bu konuyu... kimse kimsenin fikrini çürütmeye ya da değiştirmeye çalışmıyo burda.... gene diyorum... herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın... konu...

7. ipek_deniz

Kablosuz İnternet Kanser Riski

Ynt: Kablosuz İnternet Kanser Riski Selamlar, Etrafımız, comp.lerin olsun cep telefonlarının olsun, yüksek gerilim vs...lerin yaydığı manyetik alandan geçilmiyor.... Doğadaki bitkilerin çok derde deva olduğuna inanıyorum... Tabiki modern tıp elzem ..... Ebegümeci, vucuttaki radyasyonu atabilen...
  8. ipek_deniz

İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008)

Ynt: İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008) selamlar....yeni üyeyim...siteye bakınıyorken gördüm... bu jeep bu hale gelmesi için bayağı olaylı bi takla atması lazım... çok büyük geçmiş olsun... oyyyy oooy bu ne ya.... ALLAH korusun herkesi
  9. ipek_deniz

Atatürk Gibi Kimse Karizmatik Bakamaz

Ynt: Atatürk Gibi Kimse Karizmatik Bakamaz Bazı Kıymetli Şahsiyetler seçilmiştir ALLAH tarafından.... Bence, ALLAH in Türk Milleti'ne bi lütfudur Atatürk........

10. ipek_deniz

Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi?

Ynt: Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi? ben önce araştırıyorum internetten herşeyini, bitki örtüsüne kadar ama iyi bi tur firmasıyla gidiyorum.... sonra hoşuma giderse tası tarağı toplayıp bi de kendim keyfini çıkara çıkara geziyorum.... turla önceden gidince, nerelerine...

11. ipek_deniz

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar evrenin işleyişinde çok büyük incelik ve ustalık vardır... Kesinlikle tesadüf yoktur... çünkü onu ALLAH yarattı.....
  12. ipek_deniz

Fethiye, Marmaris ve Datça'yı Özleyenlere!

Ynt: Fethiye, Marmaris ve Datça'yı Özleyenlere! ellerinize sağlık çok güzel olmuş... fotolarla anlatım... Marmaris'ten Datça'ya giderken Balıkaşıran'ın manzarası muhteşem.... sağlı sollu orman ve sonrası deniz... kesinlikle bina görmüyosunuz... başka bi dünya

13. ipek_deniz

Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!

Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!! Mevlana mısın mirim....... önce döne döne yanıyolar... sonra vuslata erenler ..... güzel yorumlamışsın kibritler özellikle .... zekandan dolayı tebrik ederim....
  14. ipek_deniz

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? kendimi dinliyorum :)
  15. ipek_deniz

Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor

Ynt: Ülkemizde Aynı Anda Hem Kayak Hem Surf Yapılıyor Caddebostan iyidir, konusunda özellikle Mahmut Hoca.... yalnız, deniz felaketti..... bu yıl afedersiniz denizden pisuar çıktı..........

16. ipek_deniz

Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası

Ynt: Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası oynamıyorum ben :) çok güzel yerler inşallah bana da gitmek nasip olacak k :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri