Arama sonuçlarınız

1. B

Eski Niva (87 - 92 Model) Almanın Artıları Eksileri Nelerdir?

Ynt: Eski Niva (87 - 92 Model) Almanın Artıları Eksileri Nelerdir? Herkese selamlar bu sayfayı tekrar okuyunca içimden bir kaç satır yazmak geldi. Geçen sene 92 modal bir lada almıştım ve 3 ay kadar bir zaman zarfında hakkını vererek sinir ve sitres içinde toplamıştım. Ben bir avcıyım mesela...

2. B

Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım Arazi bu ben bı balya ip atarım arabaya avcı arkadaslardı köyden gelendi derken yarısını keser dadıtırım kıymetini bilene. Hayırlı bayramlar
  3. B

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım Lada üzerinde çalısma devam ediyor pazartesi günü kaporta bitti dün ve bugün boyalar kazınıyor sonra tekrar kaportacım elden geçirecek ince ayarlar. Boyadan sonra ki lazım olacak tüm parçaları aldım eksiksiz döseme hazır lastikler ok144 aldım ve yarım...

4. B

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım Tavsiyeniz için sagolun bu hafta kaporta bitiyor oradan dogru fabrikaya orada kalıpçı ustalarımızla biraz kafa patlatıcaz. Her fikir ve tavsiyeyi deyerlendiriyorum projem polyesterden olursa benim açımdan çok iyi olur. Tekne yaparken arada çıkarabilirim
  5. B

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Seyhan bey aracınız cok güzel olmuş kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Lpg tankını koydugunuz yer kullanıslı olnus cok hosuma gitti. Acaba aracı görüntü için muayneye sokunca LPG tankından dolatı herhangibir problem oluyormu yaptıgınız işlemden...

6. B

Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör

Ynt: Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör Verdiginiz bilgiler için tesekür ederim tecrübeye saygı duyarım yükseltmekten vazgeçtim. Benim için görüntü hiç birseydir önemli olan bozulmadan gitmesi ve geri dönmesi aracın. Fakat mantıgıma uyan bu öndeki ikinci amortisörler bence baya bir faydası olur...

7. B

Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör

Ynt: Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör Selamlar Kenan bey bende 1 ay önce nıva aldım ve herşeyini elden geçiriyorum. Benim nıvanın arka tarafını daha önce biraz kaldırmışlar ve araba öne dogru biraz meyili duruyor. Bende çok fazla yükseltmeden sizin uyguladıgınız işlemi ön tarafa uygulamayı...
  8. B

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım İlgilenen arkadaşlara teşekürler ve şimdiden bayramınızı kutlarım.
  9. B

Herkese salamlar bu forma yeni kayıt oldum ve okudugum bölümlerde bu Lada Nivalar hakkında pıratik ama çokta güzel şeyler ögrendim. Arazili taşıtlara yabancı deyilim elimden cj5 gmc 4x4 sıerra dodge ram 1500 geçti ve hepside kendi sınıfında güzel arabalar. Hala hazırda 4 adat gmc 4x4 kamyonet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri