Herkese salamlar bu forma yeni kayıt oldum ve okudugum bölümlerde bu Lada Nivalar hakkında pıratik ama çokta güzel şeyler ögrendim. Arazili taşıtlara yabancı deyilim elimden cj5 gmc 4x4 sıerra dodge ram 1500 geçti ve hepside kendi sınıfında güzel arabalar. Hala hazırda 4 adat gmc 4x4 kamyonet ve gene işte kullandıgımız gmc yukon jep mevcut. Avcılıga çok fazla ilgi duydugum için ve Marmariste gittigim avlaklar yolu dar taşlı sarp ve dik oldugundan geçenlerde denemek için avda kullandıgım 92 model ladaya hayranoldum ve yanlızca Marmariste ava gitmek için aldım. Şürat teknesi üzerine genis bir çalısmamız oldugundan imalat bölümümüzde boya döseme motor servis var. Birazda ugrasıyı sevdıgımden bu aracı kesinlikle sade ve yalın olarak kendim ugraşıp yapmak istiyorum. Düşüncem arka koltugu iptal edip oraya 2 tane köpegimi koymak[römork kullanmak istemiyorum o yüzden] geriye 30lt lik bir su tankı alttan musluklu tüfek yerinide içeri tavanın altına sürgülü sistemle koyucam sizce bu pureje mümkün olurmu. Diyer bir sorum ise bilgisi olan arkadaşlardan ricam Lada niva yedek parçasını uygun fiyatlı ve güvenilir olarak hangi firmaları tavsiye edersiniz.Saygılar