Arama sonuçlarınız

1. Z

LADA NİVA DT989 toplanıyor.

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. çok teşekkür ederim. görünce yorumları moralim düzeldi. usta mağduruyuz aslında camcı camı hikayeden oturtur elektrikçi düzgün bakmaz hep bir prüz yani. her işi yeniden yaptırmak yıpratıyor adamı yani. yarin göşemeciye gidecek bakalım aracımız.

2. Z

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. boyadan çıktı camlar takıldı resimleri ekte. haftasonu tüm parçalarını aldım. bugün montajı tamamlanıp döşemeciye gidecek. döşeme olarak kauçuk klimaflex tarzı bir madde düşünüyorum. üzerine komple muşamba kaplanacak. koltuklar deri-nubuk tarzı yeni bir ürünle...
  3. Z

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. Teşekkürler bizde kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz. şümdi iç plastik aksesuarlarını almaya gidiyorum ankaraya gür otomotive. alt takımı komple yaptırmıştım ama bitince resimlerini ekleyeceğim. parçaları çok ucuz altının mekanik aksamını 1680 TL...

4. Z

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. ve bir hafta sonra boya işlemine alındı
  5. Z

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. çürüklerden temizleme ve meges işlemleri tamamlandıktan sonra boya işlemlerine hazırlandı ve boyası yapıldı.

6. Z

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. içerisindeki tüm alt saclarında çürüyen bölgeler sökülüp yerine takviyeli saclar kullanılmıştır. Yapılacaklar : * tabana tüpür atılması içten ve dıştan * sünger izolasyon * üzerine pvc malzemeden kaplama * üzerine döşeme

7. Z

Aracımı toparlamaya başladım ekte resimleri sırayla koyuyorum.Eski aracım defender 110 tdi (1998 modeldi) kırmızı gövde beyaz tavan içi krem döşemeydi. umarım buda bitince güzel olacak
  8. Z

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati ekteki fotograftaki gibi arkadaşlar.Ben aracımı zaten arazide kullanmıyorum kullansamda jant lastik takımım duruyor zaten sıfır. fotograftaki tarzda bir jant koymak istiyorum araca.(aracım metalik siyah / ön panjur yeni svx kasadan /şu an deri koltuklar yapılıyor...
  9. Z

Ynt: Land Rover Defender Sürati siz yanlış anladınız sanırım :) defenderın lastikleri değil jantları. şu an tahminim standar 16" yada 17" tir biz bunu 22" yapalm diyoruz. yani 285/65 r 22 :)

10. Z

Ynt: Land Rover Defender Sürati yakıt cokmus baya tahmını 350 rahat yakar o zaman.cevaplar ıcın tesekkurler bu arada.

11. Z

Ynt: Land Rover Defender Sürati Motor bu land amblemı ve uzerınde turbocharged yazısı.bu arac v8 mı? Yakıtı nedır tahmını.bırde bu aracların pıyasası cok garıp herkes tutturabıldıgıne satıyor gıbı sankı.bakalm bızım svx cıkınca ne kadar edecek
  12. Z

Ynt: Land Rover Defender Sürati evet dogru cadde versiyonu planlıyorum bakalm inş güzel olacak ama burda şunu farkettim.sordugum sorulara hiç cevap alamıyorum. birincisi bu araç v8 mi? ikincisi maksimum hızı nedir? üçüncüsüne gelirsek bu araç tahmini ne yakar km de?

13. Z

Ynt: Land Rover Defender Sürati Kusura bakmayın telefonun klavyesı bıraz kucuk bı kac harfe aynı anda basıyorum.turbocharged yazıyor turbo sarjlı yanı.bu arac dızel.dızelde v8 varmı bılmıyorum.maksımum hız ve yakıt tahmını ne olur.su an uzerıne 22 yada 20" lastıkler takılacak.
  14. Z

Ynt: Land Rover Defender Sürati Bu konularla aslında pek yakından ilgim olmadıgı soylenebılır fakat elımde 98 model motoru sıfıe yenı takılmıs uzerınde tuebochsrged yazan bır defender var.fotograflarınıda yakında paylasacagım zaten.su an 2009 mskysjı goruyor servıste cıkınca svx kasa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri