Arama sonuçlarınız

1. N

Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum Kısa zamanda iki büyük destek,yolun yarısını katetmiş gibi hissediyorum.teşekkür ederim. :)

2. N

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum selam SERİ 3 109, oldukça tecrübesiz olduğumu ve daha birçok eksiğim olduğunu yazmıştım.hal böyleyken sonsuz bir teslimiyetten başkası bana ne kazandırabilir ki.doğrular varken zannettiklerimle yola çıkmak hevesimi kursağımda bırakacaktır.bunu...
  3. N

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum Serdar bey,yazınızı merakla okudum.benim için oldukça aydınlatıcı. manasız gelen hiçbir şey yok yazınızda. hatta geçen yıllarda bireysel olarak yaptığım gezilerde hissettiğim ve cümleye dökemediğim pek çok şey gördüm.özellikle geçtiğimiz yaz...

4. N

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum Selam Serdar bey, uyarı ve tavsiyelerinizi dikkatle okudum.çevremde böyle bir seyahati yapabileceğim kimse yok.bu seyahat hakkında bilgi toplamak amacıyla buraya giriş yaptım.bugün aklıma gelen ,yarın yola çıkacağım bir tur organizasyonu değil...
  5. N

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum Uyarınız için teşekkürler. gezinin zamanı ve araç konusunda sınırım veya kriterim yok. gidiş dönüş en fazla 3 hafta süren bir geziye katılmak istiyorum.bu geziyi planlayan varsa dahil olmak isterim.selamlarımla...

6. N

Selamlar, tamamiyle siyaset dışı ve hatta siyaset üstü bir ortaasya turu yapmak istiyorum. Esas hedefin Moğolistan da Orhun abideleri olduğu; bunun yanında Rusya da Baykal gölü ve Angara şehri, Altay özerk bölgesi,Abakan-Hakas muhtar cumhuriyeti'ni kapsayan bir seyahati çok istiyorum. Böyle bir...

7. N

Kaçkar Turu

Ynt: Kaçkar Turu teşekkürler Murat Öz.saygılarımla...
  8. N

Kaçkar Turu

Ynt: Kaçkar Turu
  9. N

Kaçkar Turu

Ynt: Kaçkar Turu 16 temmuz da yukarı kavrun istikametinden yola çıktım.yoğun sis ve yağmurdan dolayı öküzyatağı gölü yerine derebaşı gölüne gittmişim.gece sürekli yağmur yağdı ve tahminimden daha soğuktu. çadırım çok yetersizdi (ustalara saygım sonsuz ama benim gibi acemi arkadaşlara en önemli...

10. N

Kaçkar Turu

Ynt: Kaçkar Turu Selamlar, 16 Temmuz günü Ayder den yola çıkarak Kaçkar a ulaşmak istiyorum.kamp ve treking konusunda tecrübem hiç yok diyebilirim.İzmir Kemalpaşa da Ansızca kanyonu gezisi ve yine İzmir de Efes antik kentinin üst taraflarında çadır kurmuştum.rehbersiz tam bir keşif duygusuyla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri