Arama sonuçlarınız

1. CAPTAIN_34

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Evet Yaln hocam sizin yaptığınız bu resimdekiler gibi sanırım.Bu resimdeki yükseltme kiti l200 için yapılmış orjinal lift kit sadece flans ve 6 delikli.Flanş haricindeekiler ise arkayı yükseltmek için ama nereye takılıyor henüz çözemedim.Şimdi daha iyi anlaşıldı...

2. CAPTAIN_34

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Teşekkürler mert hocam.Sana bişeydaha danışmak istiyorum.Ben bugün lift-kit in koyulacağı yeri inceledim ve şöyle bişey düşündüm.Sizin yaptığınız gibi değilde 2cm kalınlığında bemiri lazerde işletip jant spacer i gibi monte etsek aynı sonucu almazmıyız.Sizin yaptırdığınız...
  3. CAPTAIN_34

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Hayırlı olsun hocam sonunda amacınıza ulaşmış ve sonuçtan da memnun kalmışsınız anlaşılan fakat anlatımın bu kısmı biraz karışık olmuş pek anlayamadım...Resimlerini çekip koyarsanız eminimki çok faydalı olur...

4. CAPTAIN_34

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Bu dodikler senin araca çok yakışır bence... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320447485530&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en
  5. CAPTAIN_34

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Saol mete abi hoşbulduk :) Üye olalı baya olmuştu ama ancak girip okuyup bişeyler yazabildim.Bundansonra buralardayım... ;)

6. CAPTAIN_34

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Çok teşekkürederim mert hocam.Hem cevap için hemde kilit meselesi için.Burada bizlerle paylaştığın bilgiler çok işime yarayacak tekrar teşekkürederim.Kilit mevzuğuna gelince bu yaptıklarının yanında çocuk oyuncağı bile sayılmaz...Görüşmeküzere...

7. CAPTAIN_34

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Mert hocam merhaba.Aracınız ve uğraşlarınız için sizi birkezdaha tebrik etmek istiyorum.Yılbaşından hemen sonra anlaşmış olduğum 305/50/r20 cooper marka lastik ve japonmalı jant almayı düşünüyorum fakat bu jant ve lastikleri taktığımzaman aracı yükseltmem gerekecek.Diğer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri