Arama sonuçlarınız

1. S

Satılık - Marmot Eos Tek kişilik çadır

Ynt: Satılık - Marmot Eos Tek kişilik çadır merhaba, çadırı alan benim ancak ilanın benimle alakası yok :) yanlışlıkla yapılmış olabilir.

2. S

Satılık - Marmot Eos Tek kişilik çadır

Ynt: Satılık - Marmot Eos Tek kişilik çadır merhaba, daha fazlasına imkanım olmadığından fiyatı 300'e de çekebilirseniz çadırınızı almak istiyorum.
  3. S

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. tesekkürler; sırtımda taşıyacağım için en uygun sera naylonu olcak,

4. S

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. sorun değil ben bulmaya çalışırım,tekrardan tesekkür ediyorum sagolun,
  5. S

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. toramen bey fikriniz için teşekkür ediyorum, peki bu sera naylonunu nerede bulabilirim.

6. S

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. iyi olur aslında beşiktaşa yolum düşerse uğramaya çalışırım.

7. S

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. helalolsun valla adamlar herşeyi düşünmüşler. güzelmiş, cok pratik, güle güle kullanın.
  8. S

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. yazın yağışsız havalarda sorun olmayabilir ama kışın altta eriyen karlar ufak bi delikten bile içeri girecektir.
  9. S

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. ömer bey, bahsettiğiniz çadırın altına serilmesi için yapılan altlık nedir? nerde bulunur biraz bahsedermisiniz..

10. S

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. önerileriniz bana çok yardımcı oldu teşekkür ediyorum. bu arada çadırın altına inşaat naylonu kullanmak çok iyi fikir,tam istediğim gibi hafif olur:). ama dayanıklılığı nasıl olur bilemiyorum.

11. S

Çadır Altlığı Tamiri ?..

arkadaşlar yeni aldığım çadırım altı erciyeste delindi :( benim iki sorum olacak: -delikleri nasıl tamir edebilirim. su geçirmeyen parçalar bulup baliyle yapıştırsam olurmu acaba? -birdaha delmemek için çadırın altına hafif v ne serebilirim ve nerde bulabilirim. yardımlarınızı bekliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri