Arama sonuçlarınız

1. M

Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu arkadaşlar aracı ankaraya sattım...ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

2. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu araç manifotdan hava alıyormuş yapılıca biraz daha iyi oldu..şu an benzinde pek sorun kalmadı... tüp ayarı felan yapılınca güzel olacak sanırım...
  3. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu aracı bu şekilde satmaya karar verdim.. belki arızası çok küçük bir sensöre bağlıdır ama ben burada yaptıramayacağımı anladım.. ben yaptırırım binerim diyen varsa arayın görüşelim... 0530 696 20 10

4. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu vermedim tabi... ama arabayı teslim ederken 500 tl istemişlerdi onu vermiştim şanzıman gelecek diye.. neyse onun zararı yok şanzıman yenilendi...
  5. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu GAZİANTEP GÜNEYDOĞU SUZUKİ YETKİLİ SERVİSİ veli ve ahmet usta(?) aracı yapamadı bugün geri aldım...30-40 gündür bugün-yarın diye beni oyaladılar. Bide araç yapılmış gibi benden 1500 tl para talep ettiler. Nasıl YETKİLİ SERVİS olmuşlar anlamış...

6. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu bitmedi daha dörtgözle bekliyorum ama daha sürecek sanırım...bu nasıl bir iş anlamadım yetkili servis bile zorlanıyor bu işte anladığım kadarıyla...

7. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu servis çıkma şanzıman getirdi ama gelen şanzıman araca uymuyormuş.. neyse onu geri gönderdiler. şimdi benim şanzımanı Ankara'ya tamire gönderdiler bakalım şimdi ne olacak...
  8. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu açıklamadılar.. sökecekler ona göre sebebini söylerler sanırım...
  9. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu şu anda gaziantep suzuki servisinde, arıza şanzımanda diye söylediler... bir tane çıkma şanzıman buldular onu takıp deneyecekler..şanzımanı tamir ettirmek mi iyi olur yoksa çıkma şanzıman taktırmak mı? üzerindeki tamir görmüş onuda yapamamışlar...

10. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu gaz 4-5 yıldan beri takılıdır sanırım. aldığımda üzerinde normal lpg vardı onu söktüm yeni stefanelli marka sıralı lpg takdırdım...

11. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu normelde D konumunda kullanıyorum zaten, çoğu zaman araç L de devrini bile almıyor rampa başında nasıl başladıysa sonuna kadar aynı devirde çıkıyor yani 1500-2000 devir arası.. çıktığım rampa aslında dik bir rampa ama videoda çok farklı.. normalde...
  12. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu benim bilgisayarda direk olarak video ekranı çıkıyor.. link bu... www.youtube.com /watch?v=AKMXEkrQS3o

13. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu tekrar ekliyorum.. http://www.youtube.com/watch?v=AKMXEkrQS3o
  14. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu videomu açılmıyor..
  15. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu aracın videosu.. http://www.youtube.com/watch?v=AKMXEkrQS3o

16. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu yarın kompresyon değerleri ölçülecek aracın normalde değerlerin nasıl olması lazım..
  17. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu 6 aydan beri bende , aldığımdan beri aynı sorun var, km 110 eğer oynanmadıysa, vites değişimi aracı çalıştırıp d konumuna alınca hafif bir vuruntu yapıyor. bu vuruntu 1 den 2. vitese geçişdede var. 3 den 4 e geçişte bir sıkıntı yok.
  18. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu yakın illerde öyle bir usta bulsam hemen gideceğim..

19. M

Ynt: Suzuki Vitara V6 bulunamayan Çekiş Sorunu bilgisayara bağlandı ama herhangi bir arıza göstermiyor..
  20. M

Merhaba arkadaşlar, ben kahramanmaraş'tan kemal. 1998 Model suzuki vitara 2.0 lt. V6 motor, otomatik vites bir aracım var ve bir türlü buradaki ustaların bulamadığı bir çekiş problemim var. Arabadaki en büyük şikayetim rampada çekmiyor.. 25 derecelik bir rampaya geldiğinde devir otomatikmen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri