Arama sonuçlarınız

1. U

Lada niva da ısıtma

Kıymetli katılımcılar 96 model nivam var ilk aldığımda sesi çalışması kapıları yakıtı vs bazı sorunlar yaşadım ya sorunları çözdüm ya da ben alıştım aramızda şimdi sanki daha iyi bir iletişim kurduk. fakat kaloriferi yeterli ısıtmıyor. kalorifer radyatörünü şişlettim vana açmıyor diye söktürüp...

2. U

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı Ben boru sisteminde kaçak ihtimaline dikkat çekmek için karşılaştığım hadiseyi yazdım yazdığım kilometreler kilometre saatine bakarak değil bildiğim mesafelerdir. bana da yakıt miktarı çok düşük geliyor ama durum bu.
  3. U

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı merhabalar Niva yakıtı ile ilgili ilginç bir durumu yazmak istiyorum. 96 model 1.6 nivam var yaklaşık 1.5 sene önce aldım. 100 km de 20 litrenin üzerinde LPG yakıyor du çok olduğunu düşünerek baktırdım (Motor ayarları karbüratörü gaz analizi vesaire) hiç düzelme olmadı...

4. U

4185 Km'de Silivri' den Sarp Sınır Kapısına (14 Temmuz 2009)

Ynt: 4185 Km'de Silivri' den Sarp Sınır Kapısına (14 Temmuz 2009) Kenan kardeş sayende sanal da olsa karadeniz gezisi yaptım seni mutlu eden bir gezi olmuş. hayalin di biliyorum land kruser ile bu tür gezilere çıkmak bu ilk gezi devamını bekliyoruz. fotoğraflar bir harika. güzel yurdumuzun en...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri