Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4185 Km'de Silivri' den Sarp Sınır Kapısına (14 Temmuz 2009)
Ynt: 4185 Km'de Silivri' den Sarp Sınır Kapısına (14 Temmuz 2009)
Hep hayalini kurduğum bir geziyi yanıma alacağım tek araç olan land cruiserle (yani doğru bir seçimle) çokta güzel gerçekleştirmişsiniz.
gerçekten yüreğinize sağlık verdiğiniz değerli bilgiler çektiğiniz çok güzel resimler ve bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. bence burda tek eksik biraz karadenizde mağacera yaşamamışsınız ama galiba aileniz olduğu için yine çok keyifli bir gezi olmuş sonuçta. darısı bize diyelim geçmiş olsun.
Çok keyifli karadeniz gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekürler
ayrıca ( izoff) www.izmitoffroad.com stikeri olupta en uzak ekspedisyon turu rekoru şimdil size ait işanlah bu rekoru egale etmek bana nasıp olur
Kenan kardeş sayende sanal da olsa karadeniz gezisi yaptım seni mutlu eden bir gezi olmuş. hayalin di biliyorum land kruser ile bu tür gezilere çıkmak bu ilk gezi devamını bekliyoruz. fotoğraflar bir harika. güzel yurdumuzun en manalı anlatımı. seyrederken ben de mutlu oldum. ailene ve sana uzun sağlıklı bir yaşam dilerim.
Muhteşem olmuş Hani güzel ülkemizin güzel bide değimi vardır.
Yedigiğin içitigin senın olsun gezip gördüğünü anlat işte tam böyle birşey olmuş söylenecek sözüm yok. Sadece tarihi alanları resmedip özellikle es gecmemiş olmanızı ayrıca kutluyorum. (Aile büyüklerini alıp onlarıda mutlu etmişsiniz sanırım. helal olsun)
Sevdiklerinizile yeni seyahatleriniz olmasını dilerim.
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler ediyorum. Karadeniz Bölgesi gezisi yapmak isteyenlere ön bilgi olması için resimleri ve yorumları buraya ekledim. İnşallah faydalı olabilir. Yeniden iyi dilekleriniz için teşekkürler.
kenanyama' Alıntı:
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler ediyorum. Karadeniz Bölgesi gezisi yapmak isteyenlere ön bilgi olması için resimleri ve yorumları buraya ekledim. İnşallah faydalı olabilir. Yeniden iyi dilekleriniz için teşekkürler.