4185 Km'de Silivri' den Sarp Sınır Kapısına (14 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenanyama Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,442
Ynt: 4185 Km'de Silivri' den Sarp Sınır Kapısına (14 Temmuz 2009)

Annemin babasına ait olan ve kullanılmayan evi de ziyaret edip dönüş yolculuğuna başlıyoruz.

DSC03122.jpg

DSC03138.jpg

DSC03160.jpg

Etiketler

Samsun, Tosya, Gerede üzerinden Bolu Filiz Makarna Tesislerinde Yemeğimizi yiyoruz.

DSC03169.jpg

DSC03170.jpg

DSC03171.jpg

DSC03173.jpg

Körfez'e babam ve annemi bırakıp, Silivri'ye ulaşarak 4185 km lik yolu tamamlıyorum. Çok keyifli bir gezi oldu.

DSC03174.jpg

DSC03176.jpg

DSC03180.jpg

Sayın kenanyama,

Güzel yurdumuzun güzel köşelerini bir de sizin yazı ve fotoğraflarınızla tanıdık; emeğinize sağlık...

Cavid Sezen

Hep hayalini kurduğum bir geziyi yanıma alacağım tek araç olan land cruiserle (yani doğru bir seçimle) çokta güzel gerçekleştirmişsiniz.
gerçekten yüreğinize sağlık verdiğiniz değerli bilgiler çektiğiniz çok güzel resimler ve bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. bence burda tek eksik biraz karadenizde mağacera yaşamamışsınız ama galiba aileniz olduğu için yine çok keyifli bir gezi olmuş sonuçta. darısı bize diyelim geçmiş olsun.

Gerçekten çok güzel ve herkesin hayalinde olan bir gezi gerçekleştirmişsiniz. Paylaşım için teşekkürler.

Sayenizde gittik,gördük,geldik.Çok teşekkür ederim.

Çok keyifli karadeniz gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekürler
ayrıca ( izoff) www.izmitoffroad.com stikeri olupta en uzak ekspedisyon turu rekoru şimdil size ait işanlah bu rekoru egale etmek bana nasıp olur :smiley:

Kenan kardeş sayende sanal da olsa karadeniz gezisi yaptım seni mutlu eden bir gezi olmuş. hayalin di biliyorum land kruser ile bu tür gezilere çıkmak bu ilk gezi devamını bekliyoruz. fotoğraflar bir harika. güzel yurdumuzun en manalı anlatımı. seyrederken ben de mutlu oldum. ailene ve sana uzun sağlıklı bir yaşam dilerim.

Muhteşem olmuş Hani güzel ülkemizin güzel bide değimi vardır.
Yedigiğin içitigin senın olsun gezip gördüğünü anlat işte tam böyle birşey olmuş söylenecek sözüm yok. Sadece tarihi alanları resmedip özellikle es gecmemiş olmanızı ayrıca kutluyorum. (Aile büyüklerini alıp onlarıda mutlu etmişsiniz sanırım. helal olsun)
Sevdiklerinizile yeni seyahatleriniz olmasını dilerim.

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler ediyorum. Karadeniz Bölgesi gezisi yapmak isteyenlere ön bilgi olması için resimleri ve yorumları buraya ekledim. İnşallah faydalı olabilir. Yeniden iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Sayın kenanyama,

Harita eklenince çok daha iyi oldu..

Cavid Sezen

kenanyama' Alıntı:
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler ediyorum. Karadeniz Bölgesi gezisi yapmak isteyenlere ön bilgi olması için resimleri ve yorumları buraya ekledim. İnşallah faydalı olabilir. Yeniden iyi dilekleriniz için teşekkürler.

siz ayderde ayın 20 si gibi falanmı odaydınız ayrıca bi vatandaşla gezenbilirden muhabbet ettinizmi?

Sn Mithatcan NAİBOĞLU
Ayın 20 si Ayder yaylasında idim, yalnız Gezenbilirden muhabbet ettiğimi hatırlamıyorum.

Kenan Bey,

Güzel bir gezi incelemesi olmuş bize de rehber olacak nitelikte, düşünülerek yapılmış. Elinize sağlık, emeğinize teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR