Arama sonuçlarınız

1. yavuzhan

Açık Denizde Denizden Karayla Haberleşme...

Ömer Bey ilginize teşekkür ederim. Sanırım uydu telefonuna yönleneceğim. Kulanım kolaylığı ve avantajları, montaj, anten derdinin olmaması gibi avantajları düşününce uydu telefonu daha mantıklı göründü. Tabi aksi bir durum olursa ilgili firmaya mutlaka başvururum. Tekrar teşekkürler.

2. yavuzhan

Uydu Telefonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı ?

Sn. tricky verdiğiniz bilgiler gerçekten çok kıymetli. Teşekkürler.
  3. yavuzhan

Adem Atilla Bey cevabınız için teşekkürler. Teknik olarak bilmediğim konular olduğu için sorumu yineleyeyim. VHF telsiz ile bahsettiğim mesafelerde görüşme mümkün müdür? Beni en çok düşündüren şey mesafe.

4. yavuzhan

Yelkenli Tekne Almak Istiyorum. Bana Katilmak Ister Misin?

Goodway ile Agua görüştü mü acaba?
  5. yavuzhan

Selamlar, Dört çekerden pervaneden itişe terfi ettim bir süredir. Dört çekerle ilgili tüm problemlerimizi çözen Gezenbilir ekibi bu sorularıma da yanıt verecektir eminim. Telsizle ilgili çok sığ bilgiler dışında bir bilgim olmamakla beraber dağda bayırda kullandığımız walkie-talkie ler dışında...

6. yavuzhan

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Merhabalar. Gün geçmiyor ki yeni yeni problemler baş göstermesin. Gear position switch le uğraşıyordum bir kaç gündür. Arıza kodlarına bakalım dedik. Cihaz araçla iletişim kuramıyor. Araca bakan elektrik arızası olduğunu söylüyor. Araç çalışırken klima da devreye giriyormuş. Birde direksiyon tam...

7. yavuzhan

Land Rover Discovery 2 Abs Sorunu

Doğru mu anladım. 2000 model aracı geri çağırıp hemde Kosifler abs sisteminde parça mı değişti :(
  8. yavuzhan

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Bu işleri seviyorsunuz, imreniyorum valla. Benim hem elimden gelmiyor hemde uğraşacak zamanım hiç yok. Tebrikler.
  9. yavuzhan

Tekrar selamlar. Dün arabanın motor kaputu içerisinde sağa sola bakarken bu boş soketi gördüm. Bir yere takılı olması gerekiyordur muhtemelen ama İngiliz bu, boş yere de koyabilir:smiley:. Resimden yeri anlaşılıyor galiba. Ne olduğunu bilen bir dostumuz cevaplayabilir mi lütfen. Birde 3...

10. yavuzhan

Selamlar. Sn umutçelikel geçtiğimiz yıllarda bijonlarını değiştirmişti. Bir ara bende düşünmüştüm fırsat olmadı. Linki burda. Muhtemelen konuyu görmemiştir. Görse mutlaka sizi aydınlatırdı. Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

11. yavuzhan

Discovery 2, 2003-td5 Şanzıman Yağı Boşaldı.

Teşekkür ederim Zeki Bey ilginize, sağolun. Problemi halletmiştim. Ayrıca yüzyüze de tanışmıştık. Bir çayınızı içmeye uğrarım. İyi günler.
  12. yavuzhan

Merhabalar. Yolda kalmak kötü tabi. Yolda kalınca arızadan korkmuştum ama çok da zor bir problem değilmiş Allahtan. Bir arkadaşım sabah geldi hortumu söktü. Yeni hortum ile presini yaptırdı ve taktı. Sorun halloldu. Tabi aracın altı üstü yağ olunca bir güzel yıkattım. 50 km kadar kullanınca...

13. yavuzhan

Sanırım bahsettigim hortumun fotoğrafını diyorsunuz da o hortumun fotoğrafını çekmek imkansız gibi birşey. Radyatörün arasından görünüyor. Belli belirsiz. Cok dar bir alandan.
  14. yavuzhan

Herkese Merhaba, İlk problemim ile karşınızdayım. Yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım aracım ile ilk arızamızı yaşamış olduk. Sabah eşimle evden çıktık. Neşe ile otoyolda seyahat ederken araç vites düşürdü. Aslında devir düşecek kadar rampa yoktu. Hemen dikkatimi çekti. Bir kaç dakika sonra dikiz...
  15. yavuzhan

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Valla siz eskiden discocuymuşsunuz haberiniz olsun. Herkes öğrendiğini ve tecrübelerini sizin gibi paylaşsa çok insan faydalanır. Paylaşımlarınız için teşekkürler.

16. yavuzhan

Land Rover Discovery Td5 - Yazılım & Chip

Yeni bir TD5 almışsınız ve hala paylaşmamışsınız. Hikayesini ve resimlerini paylaşırsınız umarım...
  17. yavuzhan

Land Rover Discovery Td5 - Yazılım & Chip

Sn.troyexplorer, aylarca hatta 2-3 senedir ilanda bekleyen araçların satıcıları gerçekten satmak istedi demek ki fiyatlar düşme eğilimi gösterdi. Yoksa 2000 model D2 ve 70.000 fiyat. Şaka falan değil bu. Başka bir şey. ACE sistemi ile ilgili bende birkaç şey söylemek istiyorum. Kasım ayı...
  18. yavuzhan

Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Güle güle kullanın Sn.umutcelikel. Yazılarınızı ve aracınızı takip ediyorum. Açıkçası ben sizin kadar ilgi gösteremiyorum aracıma. Daha doğrusu zaman ayıramıyorum çünkü zamanım yok. Çalışma saatlerim insana yakışacak cinsten değil :) Vinç operasyonunuzu çok beğenmiştim. Hatta detaylarını...

19. yavuzhan

Güle güle kullanın Sn.umutcelikel. Yazılarınızı ve aracınızı takip ediyorum. Açıkçası ben sizin kadar ilgi gösteremiyorum aracıma. Daha doğrusu zaman ayıramıyorum çünkü zamanım yok. Çalışma saatlerim insana yakışacak cinsten değil :) Vinç operasyonunuzu çok beğenmiştim. Hatta detaylarını...
  20. yavuzhan

7-8 aydır Disco ların fiyatı çok yükseldi. Bu yükselmenin sebebi nedir açıkçası bilmiyorum. Acaba araç sahipleri enteresan fiyatlar istiyorlar ama alıcılar o fiyatlara çıkıyor mu onu da bilmiyorum. Ben 2003 modelini 176.000 Km de 56,000 e almıştım. İyi ki de almışım. Şu an aracımın Malum sitede...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri