Arama sonuçlarınız

1. E

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri hayırlı olsun.aracı bilmiyorum.ama resimlerden gördüğüm kadarıyla baya diri bir araç.güle güle kullanın kaça aldınız sorması ayıp.

2. E

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri alan arkadaşlar güle güle kullansın.boludaki araç kime kaldı acaba...
  3. E

Defender Toplama Hakkında yardım ....

Ynt: Defender Toplama Hakkında yardım .... verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.usta sadece mekanik işçilik parası alacak.gerekli olan parçaları ben temin edeceğim.Aracın ilginçtir frenleri çok iyi.el freni gayet iyi.yağ kaçakları var motorda ve fren hortumlarında .Farlar sinyaller hepsi...

4. E

Defender Toplama Hakkında yardım ....

Arkadaşlar herkeze iyi günler.M.K.E den aldığım tenteli dizel aracımı toplamak istiyorum.Araç şuanda yürür durumda motorda,arizide frenlerde herhangi bir sorun yok gibi duruyor ama pazartesi gününden itibaren her yerine bakmaya başlıcaz ustamızla.Bu aracın 1 ay içersinde tüvden geçmesi...
  5. E

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri diğer resimler.

6. E

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri soldaki istanbul plakalı araç güzel olanmış.

7. E

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri araçları alan arkdaşlara allah kaza bela vermesin.güle güle kullansınlar.İhale başkanı oğuzhan beyle geçen hafta uzun uzun konuşmuştuk.bu araçlardan en güzel olanı 34 plakalı olanı demişti ve bu araca çok talep olduğunu söylemişti.acaba kaça gitti çok...
  8. E

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri ben bügün ankarada araçlarla ilgilenen kişiyle görüştüm.araçlar kapalı kasa fiberoptik montajlarında kullanılmışlar.yetkilinin dediğine göre araçlar daha önce 15000+kdvden satışa çıkmış ama alan olmamış.Ozamanki satışta araçların onünde vinç varmış...
  9. E

Defender Pick-Up

Ynt: Defender Pick-Up günaydın arkadaşım bizde istediğin araçtan bir adet var 91 model(tek kabin safari değil) dizel.aracın motoru sağlam.Yağı suyu vetüm filitreleri değiştirildi.ayrıca fren diskleri çok iyi.Arka balatalar yeni yapıldı.Aracın kaporta ve boyasını alacak kişi yapsın diye biz...

10. E

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 arkadaşım aracın 10 üzerinden 10 numara olmuş.rabbim kaza bela vermesin inş.bende aranıza yeni katıldım inş bizde aracımızı toplayacağız ama sizinki gibi olması için baya uğraşmamız gerekecek. bu arada otokara çeki demirlerini yaklaşık 15 senedir biz...

11. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu çok teşekkür ederim. aslında amacımız kapalı kasa almaktı ama malesef seymendeki araçlar (zaten 35 adet varmış) baya hırpalanmış ve parçaları yer değiştirmiş araçlar ;D.aldığımız landı adam edelim bir tanede kapalı alacağız inş. ankara ve izmirden.
  12. E

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu günaydın arkadaşlar, aracı 3250 ye aldık izmit seymenden. 250 tl kurtarıcı parası verdik 50 tl marş motoru yanıktı o tamir edildi 10 tl yağ filitresi 10 tl mazot filitresi 40 tl 7 litre yağ 1 tl civata pul ;D ustaya şuana kadar para vermedik iş bitince...

13. E

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum sayılır.daha önce uludağ göller bölgesi fotoğraflarını ararken bulmuştum siteyi.Ama bundan sonra daha çok ziyaret edeceğim siteyi.Nedenine gelirse babam tutturmuş illa 4x4 bir araç alalım diye .bende...
  14. E

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) merhaba sevgili büyüklerim foruma geçen hafta dahil oldum.bizde bu hafta sonu uludaü göllerde kamp yapacağız 1 gece.tabii bizim sizler gibi aracımız yok,traktör kiralayıp çıkacağız. sizlerden ricam biraz bilgi vermeniz.hava gece...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri