Arama sonuçlarınız

1. F

LR 3.5 V8 - Motor Arıyorum

Aracım blok patlattığı için motorunu değiştireceğim. 3.5 V8 Defender veya Classic çıkma motor arıyorum. İlgilenenler için irtibat ahmkes@gmail.com

2. F

Land Rover ile İlgili Değişik Web Siteleri

Ynt: Land Rover ile İlgili Değişik Web Siteleri Çok iyi bir parça ve aksesuar sitesi, portföyleri çok zengin. http://www.famousfour.com/
  3. F

Satılık 2006 Ford Ranger XLT 4x4

Ynt: Satılık 2006 Ford Ranger XLT 4x4 Günceldir.

4. F

Ynt: Satılık 2006 Ford Ranger XLT 4x4 " Fiyat düştü" Yukarıdaki ilandaki aracımı gezenbilir üyelerine özel fiyat olarak 23.000 TL ye vereceğim. Aracın Temmuz pulu ödenmiş olup devri hemen verilecektir.
  5. F

Ynt: Satılık 2006 Ford Ranger XLT 4x4 Plaka kapatmanın mantığını bende bilmiyorum ama herkes kapattığı için bende kapattım diyelim. :D İstanbul,Ankara gibi yerlerde belki önemli değil ancak benim yaşadığım yerde (Malatya) "ayağa düşme" diye bir tabir var, satacağınız bir aracı araba pazarı veya...

6. F

Sahibinden 2006 model Ford Ranger XLT 4x4 AC. Aracım 95000 km.de olup, darbe,boya,değişen vs.yoktur, tamamen orjinaldir. Fiyat olarak 26.000 TL istiyorum. İrtibat için Tel: 0537 383 41 96

7. F

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhabalar, Fatih ATMACA, 42 yaşındayım. Mesleğim Eczacı ancak 3 yıldır eczaneyi kapattım ve madencilik sektöründe çalışıyorum. Dağ taş gezme, Off-road merakı derken eczane ile ilgilenemediğim için bıraktım ve madenciliğe başladım. Bu arazi sevdası...
  8. F

RRC İçin Model Yılı ve Lpg Uygulaması Hakkında ?..

Tüm forum üyelerine merhabalar diyorum. Yeni bir RRC sahibi olarak bazı sorularım olacak.Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler. 1- Aracı geçen hafta satın aldım. Ruhsatta 1987 model yazıyor ancak üzerinde 3.9 motor var. Bildiğim kadarı ile 3.9 motor 89 modelden itibaren kullanılmaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri