Arama sonuçlarınız

1. DAG71

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Ceren abla teşekkürler. O gece babamın ricası ile bayağı uzun bir gitar çalmak zorunda kalıp,uykusuz kaldığın için özür dileriz :) Ertesi gün babamın arkadaşları, babamın geldiği kamplara gitarcılar veya müzisyenler bir...

2. DAG71

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, İsmim Busenaz,14 yaşında, avcı,denizci,dalgıç,dağcı,kampçı,offroad,ralli,motor yarışcısı,kısacası annem,akraba ve arkadaşlarının deli dediği bir babanın büyük kızıyım. İstanbul da ailem ile beraber yaşıyorum.şu an bodrum da yazlığımızda...
  3. DAG71

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) süpperr, bizde de resim ve video çok,ama vaktim olmadı.şu andada tatile geldim en kısa zamanda bende nasıl yükleneceğini öğrenebilirsem yükleyeceğim.ayrıca,20 si cumartesi akşam ateş başında canlı olarak gitar çalan...

4. DAG71

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, İsmim Busenaz,14 yaşında, avcı,denizci,dalgıç,dağcı,kampçı,offroad,ralli,motor yarışcısı,kısacası annem,akraba ve arkadaşlarının deli dediği bir babanın büyük kızıyım. ;D İstanbul da ailem ile beraber yaşıyorum.şu an bodrum da yazlığımızda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri