Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2008 model ford ranger thunder alma arefesindeyim. fiyatları kendi sınıfındaki araçlara göre bir nebze daha hesaplı ve motorlarının güçlü sağlam olduğunu biliyorum. Doğa gezileri avcılık vs. için alacağım ve donanımını bu amaçlara yönelik yapacağım. Doğru yoldamıyım? , yanlış yoldamıyım? ...
Ynt: musso hakkında biligi
bende 1998 2.9 td musso almayı düşünüyorum.motor ve şanzımanın mersedes olduğu kesin. fakat yakıtları ve araçların saağlamlığı vs. konusunda kimsenin ağzını bıçak açmıyor. parça sıkıntısını ben göz önüne alıyorum. fakat şöyle arabayı bilen tanıyan kapsamlıca bir...
Ynt: 90-95 arası PATROL MÜ? DEFENDER Mİ?
aracın resimlerini özelden mail adresime veya bu sitede özelden atarsanız özelliklerini ve fiyatını belirtirseniz görüşürüz. teşekkür ederim ilgi alakanıza..
Ynt: 90-95 arası PATROL MÜ? DEFENDER Mİ?
hasan bey bahsettiğiniz aracın fotoğraflarını ve fiyatını paylaşma şansınız varmı. veya belirli bir sitedeyse adresini verebilirmisiniz. benimde aklım tamamen patrole kaydı gibi . teşekkür ediyorum görüşmek üzere..
Öncelikle tüm üyelere merhabalar.avcılık ve arada bir ailemi alıp dağlara kırlara çıkmak, gerektiğinde şehirler arası uzunyoldada kullanabileceğim bir araç düşündüm. eledim eledim birbirine çok yakın, fakat aynı zamanda birbiriyle çok alakasız iki arazi aracında karar kıldım. 2500 motor nissan...
1996 model johnson marka motor parçaları arıyorum. listesini daha sonra detaylıca yazıcam. etrafında bu tür hizmet veren kuruluşları bilenler tanıyanlar var ise tavsiyelerini bekliyorum. teşekkür ederim.