Arama sonuçlarınız

1. O

Samurai Arazi Şaftı Hakkında

Ynt: Samurai Arazi Şaftı Hakkında Bahadır bey samimi yorumlarınız için teşekkürler, işte ben de bunları öğrenmek için buraya konu açtım. Söylediğiniz gibi, iş sadece şaft takmakla bitmezse, gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç bizi bekliyor olacak. Bu nedenle sizin söylediğiniz gibi, herşeyi...

2. O

Ynt: Samurai Arazi Şaftı Hakkında Sn freegraf Bu tarzdaki araçların fiyatları çok uygun olduğu için böyle bir araştırmaya ihtiyaç duydum, iş sadece arazi şaftıyla bitecekse fazla bir maliyet olmaz diye düşündüm . Yapılı diye tabir edilen bir araç alsak neticede o da yaklaşık 20 yaşında bir araç...
  3. O

Herkese merhabalar, Uzun süredir foruma üyeyim,iyi bir takipçiyim fakat iyi bir katılımcı olamadım henüz. Uzun süredir arazi araçlarına ilgi duymaktayım. Vitara jlx kasa ile bir giriş yaptım fakat tek arabam olmasından dolayı bazı sebeplerden satmak zorunda kaldım.Bu tecrübe sonrası yaptığım...

4. O

99 Otomatik 3 Kapılı Vitara

Ynt: 99 Otomatik 3 Kapılı Vitara arkadaşım keşke resim de koysaymışsın
  5. O

1999 Grand Vitara 2.0 lt 4 Silindir Lpg'li

Ynt: 1999 Grand Vitara 2.0 lt 4 Silindir Lpg'li verdiğiniz aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim

6. O

1999 Grand Vitara 2.0 lt 4 Silindir Lpg'li

Ynt: 1999 Grand Vitara 2.0 lt 4 Silindir Lpg'li aracın yakıtı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri