99 Otomatik 3 Kapılı Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,375

997799

kings go ahead
Yer
çorum
Merhabalar.
99 model 3 kapılı otomatik vitaram satılıkıtr.
98 binde servis bakımlı, 95 bin km ankarada bayan tarafından kullanılmış, otomatik airbagli klimalı 3 kapı vitaram da boya yok kaza yok. orjinal olmayan: 500 km de federal lastik takılı. avm marka manuel hub takılı. tavan sis lambaları. kasetçalarına kadar orjinaldir.
alan kişi 1 kuruş masraf etmiyecektir. başka biryerde ilanım yok şu an site içinden birine gitmesini istiyorum. ben 2. sahibiyim. bu aracı alırken çok arabaya baktım yok boyasızmış, yok masrafsızmış servise götürünce haberim yoktu hikayelerini çok dinledim. o nedenle kıymet bilecek birine satmak isterim. temizlik konusunda iddalı bir araçtır. 17000tl fiyatı.
Levent
fast77@mynet.com
05335912933

Etiketler

Ynt: 99 Otomatik 3 Kapılı Vitara

1-2 gün içinde koyarım resim. bu aralar biraz yoğunum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31521.msg277809#msg277809

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27016.msg226419#msg226419

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27015.msg226414#msg226414

buralarda gezilerdeki 1-2 foto mevcut. tekrar gönderirim. 19dn136 plakalı çift renk li (Tamponu gri)

Aracınızı beğeniyorum.
2006 C4 VTR 1.6i aracımı bugün galeriye bıraktım. Aynı zamanda da bugün sitemizde paylaştım.
Eğer satarsam sizinle temasa geçicem.
Selamlar
Tolga Yaman
Tekirdağ
532.621.16.32

merhabalar tatil nedeniyle çok fazla nete giremedim. Kusura bakmayın. binek araç ihtiyacım yok o nedenle takas düşünmüyorum. aracım 2. araç olarak garajda kalıyor sadece hafta sonları müsait olursam biniyorum. saygılar...

16866517

sahibinden de ki ilan numaram. bu birine satılıcak sonuçta umarım site içinde birine satılır. benim gördüğüm en temiz araçlardan biri. bu arada cherokee xj iletakas olur. sevgiler...

yeni fotolar

1.jpg

2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR