Arama sonuçlarınız

1. M

1990 model 2.5 td pajero hakkın da bilgi edinebilirmiyiz ?

merhabalar çok klasic sorular olucak ama insannın elinde kısıtlı bir miktar para ve gelir olduğu iiçin araştırmadan ve hesaplamadan araç almak ta kolay değil , siz değerli arkadaşlar sayesinde toyota hilux ler hakkında az çok bilgi edindim şimdide pajero hakkında bigilerinize ihtiyacım var iki...

2. M

2.5 dizel hilux almak üzereyim yardım ?

Ynt: 2.5 dizel hilux almak üzereyim yardım ? bizim hilux işi yattı alıcağımız araca baktırdık haşat kısmet başka inşallah ama vaz geçmek yok. Aslında LC almak isterim ama vergi felan çook para bizim keseye uymuyor :(
  3. M

Ynt: 2.5 dizel hilux almak üzereyim yardım ? sefa bey öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim yanlız ikiside birbirinden farklı araçlar derken ne demek istediniz anlamadım ?

4. M

Ynt: 2.5 dizel hilux almak üzereyim yardım ? aracı hayırlısı ile 11.000 tl alıcaz aracı yarın görmeye gidicem esnaf bir arkadaşımla illaki masrafı olucak sonuçta 87 model bir arazi aracı
  5. M

Ynt: 2.5 dizel hilux almak üzereyim yardım ? öncelikle kalabalığın içinden çıkıp cevap verdiğiniz için çooook teşekkürler. Alacağım araç 1987 model olup motor sıfırlanmış kullanım amacım şehir içi ve amatör olarak yapmaya çalıştığım avcılık şeklinde olucak motor aynımı derken anlatmak istediğim...

6. M

Merhabalar ilgilendiğim ve almak üzere olduğum toyota 2.5 dizel hilux hakkında siz değerli gezenbilir üyelerinden yardım rica ediyorum. artıları ve eksileri nelerdir ? yakıt sarfiyatı ne kadar dır ? genelde piyasada 2.4 dizeller çoğunlukta motor ekipmanları 2.5 ile aynı mı ? bu konuda çook...

7. M

2.4 dizel ile 2.5 dizel hilux

merhabalar adım ibrahim toyota hilux u seven arkadaşlar gibi bende bu araçlararın hayranıyım ve şimdilerde bütçeme göre bir araç bakıyorum ve birtane ilgilendiğim 2.5 dizel var benim öğrenmek istediğm 2.4 dizel ile 2.5 dizel hilux arasında önemli sayılabilecek farklılıklar varmıdır ...
  8. M

Feroza Çekiş Sistemi

öncelik le herkeze selamlar acemiliğinde vermiş olduğu bilgisizlik le biraz klasik bi soru olucak ama ben ferozanın sürekli 4x4 olup olmadığını merak ediyorum aracı yakından inceleme fırsatım olmadı fotograflarda gördüğüm kadarı ile vites üzerinde 4H-2H-4L seçenekleri var anlamı nedir ...
  9. M

Kendi İcadımız Kilitli Difransiyel

Ynt: Kendi İcadımız Kilitli Difransiyel selamlar lada niva için kilitli difransiyel icadınız süperrrrr hayırlısı olsun inşallah tam anlamı ile başarılı olursunuz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri