Arama sonuçlarınız

1. diplomat61

Trabzon Yaylaları

Ynt: Trabzon Yaylaları bir de son olarak, ben oradayken çayımı/rakımı içmeden dönme:)

2. diplomat61

Trabzon Yaylaları

Ynt: Trabzon Yaylaları benim güzel ilimin güzel ilçesinin güzel yaylası... sisdağı yaylası, beşikdüzü-şalpazarı sapağından yaklaşık 30 km yukarıda geyikli beldesine bağlıdır... yukarıda da belirtildiği üzere temmuz ayının 3.cumartesi de şenlikleri olur... camış düzünden (çok eskiden türkler...
  3. diplomat61

Trabzon Yaylaları

Ynt: Trabzon Yaylaları yayla soğuk suyundan içtim de içeceğim geçtim nicelerinden senden geçmeyeceğim acısular içilmez derin göller geçilmez nafile düşünmeyin yar tatlıdır geçilmez sisdağının başında kar misun boran misun alacağum kız seni onyediye var misun sisdağının başında davuşanım...

4. diplomat61

Yunanistan ve Makedonya Gezi Rotası İçin Yardım?

Ynt: Yunanistan ve Makedonya Gezi Rotası İçin Yardım? teşekürler ilginiz için..
  5. diplomat61

Ynt: Yunanistan ve Makedonya Gezi Rotası İçin Yardım? rotanın hacmi büyüyor... bu güzel...

6. diplomat61

Ynt: Yunanistan ve Makedonya Gezi Rotası İçin Yardım? çok teşekkürler... hala rota belirlemeye çalışıyorum...

7. diplomat61

herkese merhaba, haziran sonunda "kavala-selanik-manastır(makedonya)-atina-çeşme" turu yapmak istiyorum... aracım rav4 ve dört kişiyiz... buralarda nereleri görmeliyim... buralar harici görmeden gelmemem gereken yer var mı? ayrıca rotayı nasıl çizmeliyim? makedonya'ya şengen vizesi ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri