Arama sonuçlarınız

1. C

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) çok güzel gidiyorsunuz .. takip ..

2. C

Bozuk Yol Sensörü?

Ynt: Bozuk Yol Sensörü? kaner bozuk yol sensoru egim ölcer mantıgı ile calısan bir sensor , sasede titreme ve yatay dikey salınım vibrasyon algıladında ecuyu bilgilendiren bir sensor, ecuda motor calısma ,ve kontrolununde cevre birimlerden aldıgı datalarda tolarensa izin verir, özelikle...
  3. C

Bozuk Yol Sensörü?

Ynt: Bozuk Yol Sensörü? bahsi yanlıs anılma ile gecen sensor bozuk yol sensoru degildir, enjeksiyonlu araclarda motor vuruntulu calısma basladıgında motorun titreşimini algılayan sensore knock ( vuruntu) sensörü denir , motorun vuruntulu calısması esnasında ecu ( beyin) tarafından atesleme...

4. C

'93 Lada Niva.. Görüşlerinizi bekliyorum

Ynt: '93 Lada Niva.. Görüşlerinizi bekliyorum bu arac agır bir kaza gecirmiş ve akabinde komple toplanmış bir arac bir ara ben almaya niyetlenmiş ve bunu aracı arastırmıstım maspiyel bagaj kapagı ön camurluklar vs gibi yerlerinde karıncalanmalar mevcut.
  5. C

Niva İçin Alt Koruma.

Ynt: Niva İçin Alt Koruma. gayet estetik ve basarılı

6. C

Niva Aksesuar & Modifiye

Ynt: Niva Aksesuar & Modifiye nivatrden bahsi gecen ürünle ilgili detaylara erişebilirsiniz , http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=1677.0 takımı 40-50 tl gibi bir üründü

7. C

işte buda benim ladam

Ynt: işte buda benim ladam güle güle kullanın l astiklerin ebadı nedir ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR