'93 Lada Niva.. Görüşlerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sahmaran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,965

sahmaran

Ana Kamp
Şu araç hakkında bana fikir verebilir misiniz lütfen, "ufak tefek çürükler başladı" deniyor açıklamada. Belirtilen özelliklerine, genel duruşuna göre fiyatı fazla mı sizce?

http://www.sahibinden.com/hidrolik_direksiyon_ve_sunrooflu_siyah_niva-92WQQaXQQ17550118WQQpXQQdisplayitem[/font][/size][/size][/font]

Etiketler
Ynt: '93 Lada Niva.. Görüşlerinizi bekliyorum

93 model lada için fiyat biraz yüksek bence , tamam hidrolik direkisyon deri döşeme sunroof ekstra bulunmakta fakat karşılığında kaporta masrafı bulunmaktadır. Normal şartlarda bu modelde araçların piyasası temizliğine göre 5.000-7.000 Tl. aralığındadır.Belirtilen fiyata 96 ve üzeri olan yeni kasadan alabilirsiniz. Saygılarımla...

6.800 lira teklif edin satarsa alın çunku 1500 tl en azından boya masrafınız olucak ondan dolayı 6.800 tl teklif edin
yada hiç uğraşmayın 9.bin tl ye 98 model arac alın en azından yaşı kücük olur

Şifremi unutmuş olduğum için epeydir giremiyordum, teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için. Bugün bitirme tezimi onaylatıp mezun oldum ayrıca, şimdiden sonra bütçeme uygun bir Lada Niva arayışına yoğun olarak girebileceğim. :D :D İstanbul ve çevresinde maksimum 7000 TL.'ye nisbeten yeni ve çürüksüz bir Lada Niva duyarsanız beni haberdar edebilir misiniz lütfen... Herkese teşekkürler...

Beyler öncelikler hepinize slmlar nivayla ilgili sölediklerinizi okudum biz lada'nın yetkili satış ve servisin yapıyoruz niva konusundada baya deneyimli bir servisiz herhangi bi sıkıntınızda yada ihtiyacınız yardımcı olabilirmm.Cooper ve Avon lastiklerinin yetkili bayisiyiz istediğniz ebatlerı temin edbilrm

Yazılanların doğru olduğunu düşünürsek bu araç bu yaşına göre çok güzel.

Fiyatı yaşıtlarına göre 1500 tl kadar yüksek..........fakat artıları var. Son karar senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım.

bence araştırmaya devam et ilk foto aracın sürekli park edildiği yer ise ön diferansiyelden yağ kacırıyor gerci cok üstünde durulacak birşey değil keçelerin değişmesi ile aşılacak sorun ama araç yorgun olabilir ben 2005 model 67000 km nivamı 10000 tlye aldım arac bana 9000 geldi 4 lastik akü sıfırdı 6 alık vergiside ödenmişti 2005 model olmasına rağmen 600-700 civarı masraf etmem gerek aklımda soru işareti olmaması için bence bütcenizi zorlayın biraz ve acele etmeyin daha yüksek model bir araç bulabilme şansınız olabilir yinede son karar sizin

bu arac agır bir kaza gecirmiş ve akabinde komple toplanmış bir arac bir ara ben almaya niyetlenmiş ve bunu aracı arastırmıstım maspiyel bagaj kapagı ön camurluklar vs gibi yerlerinde karıncalanmalar mevcut.

Teşekkürler. Bir de şu araca dair düşüncelerinizi alayım.
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_-68WQQaXQQ14722574WQQpXQQdisplayitem
Epeydir takipteyim, 8000 idi ilk gördüğümde, düzenli aralıklarla fiyat düşüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR