Arama sonuçlarınız

1. E

Vitara 1.6 mı yoksa 2.0 mı ?

Ynt: Vitara 1.6 mı yoksa 2.0 mı ? selamlar bende 98 1.6 var otomatik ispanyol yolda arahızlaması falan gayet iyi power şanzıma geçince çıldırıyo gayet memnunum az da yakıyo e vergiside çok güzel ama sonuçta 1.6 yani ama yeni kasalardan memnun değil millet çok az test imkanım oldu benimki gibi...

2. E

grand vitara 1,9 dizel 2. el

Ynt: grand vitara 1,9 dizel 2. el SELAMLAR 2 aracı karşılaştırmak yanlış suzuki vitarayı al yada jimny sadece yükselt gerekli koruma önlemlerini al git istediğin yarışya yarış .Ha kazanırsın kaybedersin o ayrı ama bu araç buna uygun şimdi daciayı al gir baklalım nolcak ,lk bumpta dağılır...
  3. E

suzuki dr 650

Ynt: suzuki dr 650 teşekkürler sanırım yollarda bi gün karşılaşırız

4. E

suzuki dr 650

herkese merhaba dağ bayır gezmek için suzuki dr 650 1996 model düşünüyorum nedersiniz bilgisi olanla arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
  5. E

suzuki ts

herkese merhaba başlangıç motoru olarak 94 suziki 125 ts sanırım yanlış olmasın ne dersiniz para olarakda baya uygun ama parça sıkıntısı olurmu yada başka problemler ?

6. E

Suzuki Vitara 1.6 JLX Hakkında Yardımcı Olurmusunuz ?

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX Hakkında Yardımcı Olurmusunuz ? Ankarada Sena otomotiv Ahmet usta 05352126288

7. E

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Engin Şenel Doğum Tarihi ve Yeri: 1975 - Ankara Memleket: Ankara Semt: İlgi Alanı: Küçükken izciydim. Gerçi halen izcilik ruhunu taşırım, ordan beri dağ orman gezerim.
  8. E

3 kapı vitara...

Ynt: 3 kapı vitara... İspanyol montaj kötümü kronikbir arızası mı var ?
  9. E

Türk Okçuluk Tarihi

Ynt: Türk Okçuluk Tarihi merabalar Ankarada okçulukla ilgilenen var mı acaba varsa nerede nasıl yapıyorlar ?

10. E

3 kapı vitara...

Ynt: 3 kapı vitara... çok doğru bir tanımlama özellikle yakıt ekonomisi açısından eski bir nivacı olarak söylüyorum

11. E

Airbag Lambası

Ynt: Airbag Lambası BENİMDE KORNA ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI ;D
  12. E

Airbag Lambası

Ynt: Airbag Lambası çok ilginç ilk defa duydum paylaştığınız için teşekkürler bende bi bakıyım deniyim

13. E

Airbag Lambası

HERKESE MERHABALAR 98 1,6 vitaramın airbag lambası zaman zaman yanıp sönmeye başladı hayırmıdır acaba ?
  14. E

Suzuki Vitara Marş Motoru Arızası

Ynt: Suzuki Vitara Marş Motoru Arızası aynı sorunu bende yaşıyorum motor soğukken çalışıyor sıcakken basıyosun tık yok biraz bekliyorum çalışıyor beklerken tek oluşan soğuması arcım 98 otomatik lpgli vitara acaba kömürden mi
  15. E

Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX benim araçta ta o problem devam ediyor sanırım n alınınca çalışyor p deyken almıyo yani sanki viteste takılıda o yüzden çalışmıyırmuş gibi oluyor acaba vitesin p konumun algılamasında mı bir problem var ?

16. E

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX sorun anahtardaymış yani anahtarın birinin çipimi birşeyi bozulmuş diğer anahtar çalıştırdı ama tabi aracı çekmiş bulunduk bi kere sormayın bir kaç gün sanayide uğraştılar ben diğer anahtarı götürüpte anında çalışınca gerçekten...
  17. E

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX immobilizer arızalıymış araç o yüzden kendini kitliyo gibi bi durum varmış bilgisi olup paylaşan olursa sevinirim
  18. E

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX benzin gelmiyo usta benzin pompası arızalıdır dedi bilen varmıdır acaba bu pompa ne kadardır

19. E

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX akşam bir usta alıp bakacam artıkın teşekkür ederim
  20. E

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX aracımı perşembeden beri kulllanmıyorudum pazar günü çalıştıryım dedim marş basıyo fakat çalışmıyo benzin otomatiğmi bozuldu acaba ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri