Arama sonuçlarınız

1. endurolife

Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi

Ynt: Suzuki Vitara Bagajı İçin Mdf'den Kapak ve Lpg Tüpü Kamuflesi Ellerinize sağlık güzel düşünülmüş uygulanmış bir proje.Yakın zamanda alacağım Vitara için yapacağım birşey daha çıktı :) kısmetse. Ben biraz daha geliştirmek ve işin içine güvenlik unsurlarınıda katarak bir kaç öneride...

2. endurolife

Vitara Jlx Rolanti Problemi

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi Arkadaşlar model ne olursa olsun elektronik araçlarda sıklıkla ortaya çıkan bu arıza rölanti ayarlayıcısı denen bir by-pass valfi nin arızasından kaynaklanmakta.Şu an için kullanmakta olduğum mondeo model aracımda da aynı problem sözkonusu kendi kendine gaz...
  3. endurolife

Bu da Benim Kırmızı Keçim (54 AZ 160)

Ynt: Bu da Benim Kırmızı Keçim (54 AZ 160) Kırmızı keçi sizinle çok mutlu gözüküyor. Kazasız belasız bol çamurlu off-road lar Saygılar.

4. endurolife

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ozaman tam benlik bir araç desenize bu Niva.Ben o arıza yapmasa bile söker yeniden toplarım onu :) Bir numaralı hobimdir makina tamiri ve mekanik işler. Yeni arkadaşlara bende hoşgeldiniz demek isterim .
  5. endurolife

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkür ederim arkadaşlar sanırım Niva alacağım parça fiyatları gayet makul geldi bana.Yeni başlayan biri olarak sanırım bütçemi zorlamayacak bir araç olması ön plana çıktı.Kendime güzel bir niva arıyorum kısmet bakalım görüşmek üzere .

6. endurolife

Merhabalar

Arkadaşlar aşagıda verdiğim linkte kendimi kısaca tanıttım.Unutmuşum adım Volkan . Sizlere bir kaç sorum olacak bu linkte cevaplarsanız sevinirim. hoşcakalın. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.5120

7. endurolife

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Antalyada yaşıyorum.kapsamlı bir paylaşım sitesi kurduğunuz ve değerli bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Uzun zamandır motosiklet kullanıyorum bu aralar iki tekere ara verip 4x4 dünyasına geçiş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri