Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,943

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Aylin hanım, Ahmet bey ve Tolga bey gezenbilir ailesine hoşgeldiniz hepinize iyi paylaşımlar diliyorum
2-3 Mayıs 2009 tarihinde Düzce de yapılacak olan kamp ve off-road oyunlarında sizleride aramızda görmek isteriz
bir iki güne link te detayları bildireceğim

Etiketler

Hakan bey size katılıyorum ben çok yıllardır kullanıyorum.
Her açıdan özellikle duygusal açıdan çok memnunum,
kıvraktır tavsiye edrim. sevgilerimle.

Teşekkür ederim arkadaşlar sanırım Niva alacağım parça fiyatları gayet makul geldi bana.Yeni başlayan biri olarak sanırım bütçemi zorlamayacak bir araç olması ön plana çıktı.Kendime güzel bir niva arıyorum kısmet bakalım görüşmek üzere .

Bugüne kadar iki Niva sahibi oldum. Arazide inanılmayacak kadar kabiliyetlidir. Yalnız eliniz anahtar tutmuyorsa iyi bir servisiniz olsun daha rahat edersiniz.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiler..

teşekkür ederim herkeze bu sıcak karşılama için hoşbulduk..

Ben iki hafta önce Grand cherokee 5.2 limited 97 model bir jeep aldım.Aslında uzun zamandır arıyordum fakat istediğim temizlikte bir aracı bir türlü bulamıyordum.Ve nihayet ter temiz ağız tadıyla binebileceğim bir araç buldum ve doğru bostancıya ustama göstermeye gittim.Artık ustamda benden sıkılmıştı çünkü en az 15 tane araba götürmüştüm bu aracı bulana kadar.Ve son söz olarak al dedi.Aldıktan sonra bir takım yürüyen aksam la alakalı masraflar yaptım.Aracın benden önceki sahibi araca zenon far ve sis dvd player ve park sensörü gibi ekstra aksesuarlar takmış.Ben aslında bu tip araçların orjinalliğinden yanayım ama olsun güzel olmuş.Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum

Saygılar

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz , keyifli paylaşımlar.

Nockenwelle' Alıntı:
Bugüne kadar iki Niva sahibi oldum. Arazide inanılmayacak kadar kabiliyetlidir. Yalnız eliniz anahtar tutmuyorsa iyi bir servisiniz olsun daha rahat edersiniz.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiler..

Ozaman tam benlik bir araç desenize bu Niva.Ben o arıza yapmasa bile söker yeniden toplarım onu :smiley: Bir numaralı hobimdir makina tamiri ve mekanik işler.
Yeni arkadaşlara bende hoşgeldiniz demek isterim .

endurolife' Alıntı:
Ozaman tam benlik bir araç desenize bu Niva.Ben o arıza yapmasa bile söker yeniden toplarım onu :smiley: Bir numaralı hobimdir makina tamiri ve mekanik işler.
Yeni arkadaşlara bende hoşgeldiniz demek isterim .
evet arkadaşa katılıyorum aracınızla tanışınca farkı anlayacaksınız.
iftiharla söylüyorum 11 yıldır hiç çekilmedim hiç kimseden dağda yada şehirde yardım almadım.
şimdide tamircimi buldum eğer şartlarım değişse arcımı değiştirmem modifiye ederim.
sevgilerimle.
.

herkeze selamlar eğer samurayın toplusunu bulursan kaçırma çünkü nivaya fiyat olarak en yakın araç.ama eğer bütçeyi zorlarım dersen vitara derim. nasıl alırsan al tamir ettir kullan tamir ettirdiğin yeri bir daha bozamazsın. nivada ise tamirciden çıkamazsın. birde standart suzukiye istediğin modifiyeyi yaparsın her türlü egonu tatmin edersin .modifiyede sıkıntı yok ve bunları bütçenin el verdiği sürece istediğin zaman yapabilirsin .ama nivada neredeyse hiç birşey yapamazsın çünkü modifiye parça piyasada gerçekten yok denecek kadar az. lada da şase yoktur suzukiler tam şasedir.incele ona göre karar ver. özellikle tamircilere danış sana ısrarla nivayı tavsiye edeceklerdir:smiley:)))) saygılar.

Selamlar

Ben Murat Koçaş.Balıkesir-Altınolukta yaşıyorum.42 yaşındayım.Dişhekimiyim.Avcılık ve kapmçılık yapıyorum.Her zaman bir tane yeni otomobil bir tane de eski Niva kullanıyorum.Eski Niva kullanmaktan yıldım.Artık yeni Niva da kullanmak istemiyorum.Niva'ya alternatif ne olabilir diye araştırırken,bu siteyi buldum.Herkese sevgiler...

Merhaba ben cengiz. eski karavancı , yeni 4X4 cüyüm (2003 den beri.) Forumu ilgiyle izliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR